Artiskok-hummus

15 minutter
108 kcal

Prøv denne lidt anderledes hummus-variant med artiskokhjerter og hvide bønner.

Du kan roligt guffe løs af hummus. Du får masser af smag, samt vitaminer og mineraler.

© wichmann+bendtsen

Artiskok-hummus

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 portioner

  • 46 g artiskokhjerter
  • løg
  • ½ spsk. olivenolie
  • 1 fed knust hvidløg
  • 10 g valnødder
  • 33 g kogte hvide bønner (cannellinibønner)
  • Saft og skal fra ½ økocitron
  • ⅓ tsk. frisk chili
  • ¼ tsk. havsalt
  • ⅓ drys cayennepeber
  • Evt. lidt vand

Sådan gør du

  • Skær løget i tern, og sauter på en pande i olivenolie i 5-8 min.

  • Stil dem til side, og rist så valnødderne på panden i 2-4 min.

  • Bland alle ingredienserne sammen, og blend med en stavblender.