Artiskok-hummus

15 minutter
108 kcal

Prøv denne lidt anderledes hummus-variant med artiskokhjerter og hvide bønner.

Du kan roligt guffe løs af hummus. Du får masser af smag, samt vitaminer og mineraler.

© wichmann+bendtsen

Artiskok-hummus

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 portioner

  • 46 g artiskokhjerter
  • løg
  • ½ spsk. olivenolie
  • 1 fed knust hvidløg
  • 10 g valnødder
  • 33 g kogte hvide bønner (cannellinibønner)
  • Saft og skal fra ½ økocitron
  • ⅓ tsk. frisk chili
  • ¼ tsk. havsalt
  • ⅓ drys cayennepeber
  • Evt. lidt vand

Sådan gør du

  • Skær løget i tern, og sauter på en pande i olivenolie i 5-8 min.

  • Stil dem til side, og rist så valnødderne på panden i 2-4 min.

  • Bland alle ingredienserne sammen, og blend med en stavblender.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background