Majspandekager med tomatsalsa

20 minutter
380 kcal

De lækre majspandekager med krydret salsa giver en behagelig mæthed og spicer din brunch op.

Majspandekager med tomatsalsa

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 60 g mel
  • ½ tsk. bagepulver
  • 1 dl kærnemælk
  • 200 g frosne majs
  • 1 æg
  • 1 dl persille
  • Lidt olie

Salsa:

  • ½ avocado
  • 2 forårsløg
  • 4 tomater
  • Lidt citronsaft
  • Salt
  • Peber
  • Rød chili

Sådan gør du

  • Bland mel og bagepulver, og kom mælken i, mens du pisker.

  • Når det er rørt godt igennem, røres majs, pisket æg og hakket persille i, og pandekagerne steges på slip let-pande penslet med 2 dråber olie.

  • Lav nu en grov salsa af avocado i små stykker, hakkede forårsløg, tomater i mindre stykker, der smages til med citron, salt og peber og lidt hakket chili.

  • Server pandekagerne i en lille stak, og læg salsaen ved.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background