Majspandekager med tomatsalsa

20 minutter
380 kcal

De lækre majspandekager med krydret salsa giver en behagelig mæthed og spicer din brunch op.

Majspandekager med tomatsalsa

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 60 g mel
  • ½ tsk. bagepulver
  • 1 dl kærnemælk
  • 200 g frosne majs
  • 1 æg
  • 1 dl persille
  • Lidt olie

Salsa:

  • ½ avocado
  • 2 forårsløg
  • 4 tomater
  • Lidt citronsaft
  • Salt
  • Peber
  • Rød chili

Sådan gør du

  • Bland mel og bagepulver, og kom mælken i, mens du pisker.

  • Når det er rørt godt igennem, røres majs, pisket æg og hakket persille i, og pandekagerne steges på slip let-pande penslet med 2 dråber olie.

  • Lav nu en grov salsa af avocado i små stykker, hakkede forårsløg, tomater i mindre stykker, der smages til med citron, salt og peber og lidt hakket chili.

  • Server pandekagerne i en lille stak, og læg salsaen ved.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background