Majspandekager med tomatsalsa

De lækre majspandekager med krydret salsa giver en behagelig mæthed og spicer din brunch op.

Majspandekager med tomatsalsa

1 person

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 10 minutter

Tilberedningstid: 10 minutter

Tid i alt: 20 minutter

INGREDIENSER

30 g mel

¼ tsk. bagepulver

½ dl kærnemælk

100 g frosne majs

½ æg

½ dl persille

Lidt olie

Salsa:

¼ avocado

1 forårsløg

2 tomater

Lidt citronsaft

Salt

Peber

Rød chili

Sådan gør du

  • Bland mel og bagepulver, og kom mælken i, mens du pisker. 

  • Når det er rørt godt igennem, røres majs, pisket æg og hakket persille i, og pandekagerne steges på slip let-pande penslet med 2 dråber olie. 

  • Lav nu en grov salsa af avocado i små stykker, hakkede forårsløg, tomater i mindre stykker, der smages til med citron, salt og peber og lidt hakket chili. 

  • Server pandekagerne i en lille stak, og læg salsaen ved.

næringsindhold pr. person

Energi: 380 kcal

Protein: 14 g

Fedt: 10 g

Kulhydrat: 63 g

Kostfibre: 9 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad er din vigtigste grund til at træne?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: