Majspandekager med tomatsalsa

20 minutter
380 kcal

De lækre majspandekager med krydret salsa giver en behagelig mæthed og spicer din brunch op.

Majspandekager med tomatsalsa

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 60 g mel
  • ½ tsk. bagepulver
  • 1 dl kærnemælk
  • 200 g frosne majs
  • 1 æg
  • 1 dl persille
  • Lidt olie

Salsa:

  • ½ avocado
  • 2 forårsløg
  • 4 tomater
  • Lidt citronsaft
  • Salt
  • Peber
  • Rød chili

Sådan gør du

  • Bland mel og bagepulver, og kom mælken i, mens du pisker.
  • Når det er rørt godt igennem, røres majs, pisket æg og hakket persille i, og pandekagerne steges på slip let-pande penslet med 2 dråber olie.
  • Lav nu en grov salsa af avocado i små stykker, hakkede forårsløg, tomater i mindre stykker, der smages til med citron, salt og peber og lidt hakket chili.
  • Server pandekagerne i en lille stak, og læg salsaen ved.