er spækket med proteiner og perfekt som efter træningspandekage.

Boghvedepandekage med spejlæg og crispy parmaskinke

En boghvedepandekage med spejlæg, gul peber og crispy parmaskinke, er spækket med proteiner, og dermed det perfekte mellemmåltid efter en omgang styrketræning.

28. juli 2014 af Michelle Kristensen

1 person

1 stort æg
¼ dl letmælk
2 tsk. boghvedemel
1 knivspids salt
½ tsk. kokosolie til stegning

Fyld

1 æg
2 skiver parmaskinke
Chiliflager
Havsalt og friskkværnet peber

Pynt

Purløg, gul peber og frisk basilikum


Sådan gør du

  • Pisk alle ingredienserne sammen til pandekagen, og steg den i 1-2 minutter på hver side.
  • Steg så spejlægget og parmaskiverne på panden. Ægget skal have 5 minutter, og parmaskiverne 2 minutter ved høj varme.
  • Kom spejlæg og parmastykker på pandekagen, og drys med krydderurter samt peberfrugt.


Se alle vores opskrifter på lækre sunde pandekager her

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler