Boghvedepandekage med spejlæg og crispy parmaskinke

15 minutter

En boghvedepandekage med spejlæg, gul peber og crispy parmaskinke, er spækket med proteiner, og dermed det perfekte mellemmåltid efter en omgang styrketræning.

er spækket med proteiner og perfekt som efter træningspandekage.

Boghvedepandekage med spejlæg og crispy parmaskinke

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 stort æg
  • ½ dl letmælk
  • 4 tsk. boghvedemel
  • 2 nip salt
  • 1 tsk. kokosolie til stegning

Fyld

  • 2 æg
  • 4 skiv. parmaskinke
  • Chiliflager
  • Havsalt og friskkværnet peber

Pynt

  • Purløg
  • gul peber
  • frisk basilikum

Sådan gør du

  • Pisk alle ingredienserne sammen til pandekagen, og steg den i 1-2 minutter på hver side.

  • Steg så spejlægget og parmaskiverne på panden. Ægget skal have 5 minutter, og parmaskiverne 2 minutter ved høj varme.

  • Kom spejlæg og parmastykker på pandekagen, og drys med krydderurter samt peberfrugt.

Se alle vores opskrifter på lækre sunde pandekager her