Sunde opskrifter Pandekager Boghvedepa... Boghvedepandekage med spejlæg og crispy parmaskinke 15 minutter En boghvedepandekage med spejlæg, gul peber og crispy parmaskinke, er spækket med proteiner, og dermed det perfekte mellemmåltid efter en omgang styrketræning. Af Michelle Kristensen 27. juli 2014 er spækket med proteiner og perfekt som efter træningspandekage. Boghvedepandekage med spejlæg og crispy parmaskinke Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 2 stort æg ½ dl letmælk 4 tsk. boghvedemel 2 nip salt 1 tsk. kokosolie til stegning Fyld 2 æg 4 skiv. parmaskinke Chiliflager Havsalt og friskkværnet peber Pynt Purløg gul peber frisk basilikum Sådan gør du Pisk alle ingredienserne sammen til pandekagen, og steg den i 1-2 minutter på hver side. Steg så spejlægget og parmaskiverne på panden. Ægget skal have 5 minutter, og parmaskiverne 2 minutter ved høj varme. Kom spejlæg og parmastykker på pandekagen, og drys med krydderurter samt peberfrugt. Se alle vores opskrifter på lækre sunde pandekager her