Hyldeblomstsaft
Lav din egen hyldeblomstsaft uden sukker med denne opskrift med stjerneanis og kanel.
Lav din egen hyldeblomstsaft uden sukker med denne opskrift med stjerneanis og kanel.
Sommerens bedste opskrifter.
Kom hyldeblomsterne i en stor skål. Skyl citron og lime, skær dem i skiver, og læg dem og de øvrige ingredienser (på nær vandet) ned i skålen.
Hæld kogende vand over, og rør rundt med en ske i 2 min. Smag evt. til med mere stevia.
Dæk skålen til, og sæt det køligt i 2-3 dage.
Hæld saften op i et saftklæde, filtrer urenhederne fra og fyld på flasker.
Du skal blande 1 del saft med 2 dele vand.
Saften kan holde sig i 3 uger i køleskabet.
Den kan sagtens fryses, så lav bare en stor portion!
På vores site og app får du bl.a.: