Sommerens bedste opskrifter.

Hyldeblomstsaft

Lav din egen hyldeblomstsaft uden sukker med denne opskrift med stjerneanis og kanel.

4. juli 2016 af Michelle Kristensen

Sukkerfri hyldeblomstsaft

2 personer

40 hyldeblomstklaser
3 økocitroner
2 økolime
3 stænger kanel
3 stk. stjerneanis
1 tsk. røde peberkorn
5 tsk. stevia
3 spsk. agavesirup
3 liter kogende vand

Sådan laver du hyldeblomstsaft

  • Kom hyldeblomsterne i en stor skål. Skyl citron og lime, skær dem i skiver, og læg dem og de øvrige ingredienser (på nær vandet) ned i skålen.
  • Hæld kogende vand over, og rør rundt med en ske i 2 min. Smag evt. til med mere stevia.
  • Dæk skålen til, og sæt det køligt i 2-3 dage.
  • Hæld saften op i et saftklæde, filtrer urenhederne fra og fyld på flasker.
  • Du skal blande 1 del saft med 2 dele vand.
  • Saften kan holde sig i 3 uger i køleskabet.
  • Den kan sagtens fryses, så lav bare en stor portion!

LÆS OGSÅ: Sådan påvirker Stevia din krop og dit helbred 

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: