Hyldeblomstsaft

3 dage

Lav din egen hyldeblomstsaft uden sukker med denne opskrift med stjerneanis og kanel.

Sommerens bedste opskrifter.

Sukkerfri hyldeblomstsaft

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 40 hyldeblomstklaser
  • 3 økocitroner
  • 2 økolime
  • 3 stænger kanel
  • 3 stk. stjerneanis
  • 1 tsk. røde peberkorn
  • 5 tsk. stevia
  • 3 spsk. agavesirup
  • 3 liter kogende vand

Sådan laver du hyldeblomstsaft

  • Kom hyldeblomsterne i en stor skål. Skyl citron og lime, skær dem i skiver, og læg dem og de øvrige ingredienser (på nær vandet) ned i skålen.

  • Hæld kogende vand over, og rør rundt med en ske i 2 min. Smag evt. til med mere stevia.

  • Dæk skålen til, og sæt det køligt i 2-3 dage.

  • Hæld saften op i et saftklæde, filtrer urenhederne fra og fyld på flasker.

  • Du skal blande 1 del saft med 2 dele vand.

  • Saften kan holde sig i 3 uger i køleskabet.

  • Den kan sagtens fryses, så lav bare en stor portion!


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background