Sunde opskrifter Frokost Tangruller... Tangruller med kylling og peanutdressing 30 minutter 483 kcal Tangruller med kylling og peanutdressing er både en farverig fryd for øjet og superlækre. Af Michelle Kristensen 20. maj 2014 Tag på picnic med en lækker frokost med tangruller med kylling, grove pølsehorn, roastbeef sandwich og gomasalat med tigerrejer. Tangruller med kylling og peanutdressing Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 4 tangplader 250 g kyllingebryst 1 spsk. tamari ¼ tsk. friskkværnet peber 2 tsk. sesamfrø 8 blade grøn krølsalat 1 gulerod 1 avocado 2 håndfuld spirer Peanutdressing 30 g peanutbutter 1 spsk. akaciehonning 1 knsp. havsalt 1 fed hvidløg ½ spsk. sesamolie ½ dl vand Saft + skal fra ¼ økocitron Frisk "syltet" ingefær 1 stk. frisk ingefær Lidt rødbedesaft (til farve) Sådan gør du Skær kyllingebrystet i bidder, og steg det i tamari i 10-15 min. alt efter størrelse på stykkerne. Kom herefter peber og sesamfrø på. Kør alle ingredienserne til peanutdressingen sammen i en foodprocessor. Skyl grønt og spirer og skær derefter gulerod og avocado i mundrette bidder. Skær ingefærroden til den "syltede" ingefær i helt tynde skiver, og vend i rødbedesaften. Fordel nu grønt og kylling ud på de 4 stykker tang, og rul dem herefter så stramt som muligt – form dem fx som kræmmerhuse. Spis dem sammen med peanutdressing og frisk ingefær. Kylling