Læs også

4 supersalater

Salat to-go med tofusticks

Er du vegetar eller bare vild med tofu? Så er det her en salat for dig.

7. maj 2013 af I FORM

Ingredienser

1 person
130 g tofu
½ æg
¼ spsk. god mayonnaise
¼ spsk. dijonsennep
tsk. salt
½ fed hvidløg
1 drys peber
20 g revet parmesanost
¼ tsk. paprika/em

h3Grønsagsstave/h3
em 5 grønne friske asparges
½ rød peber
2 gulerødder
1 rødløg/em

h3Pynt/h3
emMynteblade
Yoghurtdressing:
½ dl yoghurt
1 tsk. citronsaft
Citronskal fra ¼ citron
Et drys salt
Et drys peber
¼ håndfuld mynteblade
1 tsk. mayonnaise
½ fi nthakket hvidløg
1/8 tsk. cayennepeber
/em

h3Sådan gør du/h3
ulliSkær tofuen i ca. 10 cm lange stænger./li
liBland æg, sennep, mayo og krydderier sammen i en skål/li
liRiv parmesanosten fint, og spred det ud på en tallerken./li
liDyp nu først tofuen i æggemassen og så i parmesanosten./li
liLæg stængerne i en bradepande, og sæt det i ovnen ved 200 grader i 15 min. og til sidst på max varme i 2 min./li
liRør alle ingredienserne til dressingen sammen./li
liSkær gulerødder, rød peber og asparges ud i stave./li
liLæg dressingen i bunden af glasset, og placer så tofusticks og grønt på højkant ovenpå./li
liHak mynten fint, og drys over salaten./li/ul

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler