Sunde opskrifter Frokost Kryddersil... Kryddersild med rødbede, kapers og smilende æg 45 minutter 525 kcal Skift karrysilden ud med en lækker lille kryddersild, der pynter på frokostbordet. Af I FORM-redaktionen 19. marts 2013 Var det noget med en kryddersild til benet? Kryddersild med rødbede, kapers og smilende æg Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 2 rødbeder Havsalt 50 g grønne linser 2 marinerede sildefileter 2 spsk. skyr 2 spsk. høvlet peberrod 2 æg 1 spsk. kapers 2 kviste dild Tilbehør 2 skiv. rugbrød Sådan gør du Skræl rødbederne, og skær dem i både. Fordel dem i et fad med salt i bunden, og bag dem ved 180 grader i 30 min. Skyl og kog linserne efter emballagens anvisning. Dryp sildefileterne af i en sigte. Vend peberrod i skyr. Kog æggene i 7 min. Anret sildefileterne med bagt rødbede, linser, kapers, peberrodscreme og dild. Del forsigtigt æggene, hiv blommerne ud, og anret dem oven på silden. Hak æggehviderne, og server dem ved siden af – eller drys dem over silden. Lav traditionel julemad i nye og sundere klæder med I FORMs juleopskrifter