Kryddersild med rødbede, kapers og smilende æg

45 minutter
525 kcal

Skift karrysilden ud med en lækker lille kryddersild, der pynter på frokostbordet.

Var det noget med en kryddersild til benet?

Kryddersild med rødbede, kapers og smilende æg

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 rødbeder
  • Havsalt
  • 50 g grønne linser
  • 2 marinerede sildefileter
  • 2 spsk. skyr
  • 2 spsk. høvlet peberrod
  • 2 æg
  • 1 spsk. kapers
  • 2 kviste dild

Tilbehør

  • 2 skiv. rugbrød

Sådan gør du

  • Skræl rødbederne, og skær dem i både.
  • Fordel dem i et fad med salt i bunden, og bag dem ved 180 grader i 30 min. Skyl og kog linserne efter emballagens anvisning.
  • Dryp sildefileterne af i en sigte.
  • Vend peberrod i skyr.
  • Kog æggene i 7 min.
  • Anret sildefileterne med bagt rødbede, linser, kapers, peberrodscreme og dild.
  • Del forsigtigt æggene, hiv blommerne ud, og anret dem oven på silden.
  • Hak æggehviderne, og server dem ved siden af – eller drys dem over silden.

Lav traditionel julemad i nye og sundere klæder med I FORMs juleopskrifter