Var det noget med en kryddersild til benet?

Kryddersild med rødbede, kapers og smilende æg

Skift karrysilden ud med en lækker lille kryddersild, der pynter på frokostbordet.

20. marts 2013 af I FORM

2 personer
2 rødbeder
Havsalt
50 g grønne linser
2 marinerede sildefileter
2 spsk. skyr
2 spsk. høvlet peberrod
2 æg
1 spsk. kapers
2 kviste dild


Tilbehør: 2 skiver rugbrød

  • Skræl rødbederne, og skær dem i både.
  • Fordel dem i et fad med salt i bunden, og bag dem ved 180 grader i 30 min. Skyl og kog linserne efter emballagens anvisning.
  • Dryp sildefileterne af i en sigte.
  • Vend peberrod i skyr.
  • Kog æggene i 7 min.
  • Anret sildefileterne med bagt rødbede, linser, kapers, peberrodscreme og dild.
  • Del forsigtigt æggene, hiv blommerne ud, og anret dem oven på silden.
  • Hak æggehviderne, og server dem ved siden af – eller drys dem over silden.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler