- Kom alle ingredienserne til hver af de to frugtruller i en blender eller foodprocessor. Blend det til en ensartet masse. Det er vigtigt, at der ikke er store frugtstykker tilbage – alt skal være fint, for at det fungerer.
- Til lakridsrullerne rører du blot æblemos sammen med lakridspulver. Nu er du klar til at bage rullerne.
- Kom bagepapir på en bradepande, og fordel massen på bagepapiret.
- Glat den ud, så den er lige tyk overalt. Massen skal være lige præcis så tynd, at du ikke kan se bagepapiret.
- Bag massen ved 50 grader varmluft i 8-10 timer (afhænger af tykkelsen). Det er en god idé at åbne lågen nogle gange undervejs, så du får noget af den fugt ud, der dannes inde i ovnen.
- NB! Det kan sagtens være, at massen skal have længere tid, hvis du har lavet den lidt tyk. Den skal være tør (men ikke knasende), når du tager den ud.
- Tag massen af bagepapiret, og klip den i strimler a ca. 3 cm's bredde med en saks. Rul dem til små ruller.
- Opbevares i en lufttæt boks eller glas.
Holdbarhed ca. 1 måned på køl.