Slank livret: Panna cotta

Vi har slanket den originale opskrift ved at bruge skummetmælk og mager græsk yoghurt i stedet for den fede fløde.

30. august 2010 af I FORM

1 person

1 dl skummetmælk
1/4 vaniljestang
1 spsk. rørsukker
1/2 dl mager græsk yoghurt
11/2 blad husblas


Frugt

100 g æble
100 g pære
50 g blåbær
1 tsk. rørsukker
2 spsk. vand
1 stjerneanis


Tilberedning

Kog mælk, vaniljekorn og -stang og sukker sammen. Udblød husblas i koldt vand i fem minutter, og smelt det i den varme mælk. Rør blandingen med yoghurt, og kom det i en portionsform, evt. af silikone. Stil panna cottaen koldt mindst fire timer og gerne til næste dag.

Skær æble og pære i tern på ca. 1 x 1 cm. Kog sukker, vand og stjerneanis sammen, og kom frugten i. Lad det koge 1-2 minutter, til frugten er blød, men ikke udkogt. Vend friske, skyllede blåbær i. Lad det blive helt koldt. Tag stjerneanissen op, vend panna cottaen ud på en tallerken, og fordel frugten omkring den.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: