Sødt med stevia: Choko/lakridsmandler

De her mandler er nogle små banditter. For hvis man ikke passer på, kan man hurtigt have spist dem alle. De spises bedst langt væk fra hvidt tøj og en hvid sofa – især hvis det er børnefingre, der skal spise dem.

12. juni 2012 af I FORM

100 gram mandler
50 gram kokosolie
1 spsk. kakaopulver
¼ stang vanilje
1/3 tsk stevia
1 spsk lakridsrodspulver til drys

LÆS OGSÅ: Mandler holder hjertet sundt og taljen slank.

Sådan gør du

  • Rist mandlerne på panden i 6 min.
  • Smelt herefter kokosolien på panden, hæld det op i en skål, og rør det sammen med de øvrige ingredienser på nær lakridsrodspulveret.
  • Hæld chokoladeblandingen ud over mandlerne, og stil det et køligt sted.
  • Hver 5. min røres rundt i blandingen og til sidst skal der røres næsten hvert minut.
  • Når blandingen begynder at blive kold, vil den hænge ved mandlerne, og du kan drysse med lakridspulver.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler