Sødt med stevia: Choko/lakridsmandler

De her mandler er nogle små banditter. For hvis man ikke passer på, kan man hurtigt have spist dem alle. De spises bedst langt væk fra hvidt tøj og en hvid sofa – især hvis det er børnefingre, der skal spise dem.

Choko/lakridsmandler

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 portion

  • 200 g mandler
  • 100 g kokosolie
  • 2 spsk. kakaopulver
  • ½ stang vanilje
  • ½ tsk. stevia
  • 2 spsk. lakridsrodspulver til drys

Sådan gør du

  • Rist mandlerne på panden i 6 min.
  • Smelt herefter kokosolien på panden, hæld det op i en skål, og rør det sammen med de øvrige ingredienser på nær lakridsrodspulveret.
  • Hæld chokoladeblandingen ud over mandlerne, og stil det et køligt sted.
  • Hver 5. min røres rundt i blandingen og til sidst skal der røres næsten hvert minut.
  • Når blandingen begynder at blive kold, vil den hænge ved mandlerne, og du kan drysse med lakridspulver.