Søde kiks i to trøjer

Du kan vælge enten at lave en vanilje/tranebær-variation eller lave en choko/appelsin-variation. Du kan også lave halv af hver.

12. juni 2012 af I FORM

Grundopskrift

130 g hørfrø
100 g ristede sesamfrø
50 g kokosmel
½ tsk stevia
5 dl vand
knivspids salt
¼ stang vanilje


Desuden:
Til vanilje/tranebær-kiks:
30 g hakkede tranebær
Til choko/appelsin-kiks:
3 spsk. kakao pulver
½ tsk stevia ekstra
Skræl fra ½ øko appelsin

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienserne sammen, lad det stå og trække 20 min. og fordel det ud på en bageplade i ca 0,5 cm tykkelse eller tyndere.
  • Skal bages ved 125 grader i max 2 ½ time (tiden kommer an på hvor tykke du laver dem).
  • De skal være helt sprøde, når du tager dem ud, og du kan med fordel åbne ovnlågen hver 15. minut for at lukke damp ud.
  • Kan spises som de er, med lidt smør eller nøddesmør imellem eller med en banan skåret i skiver på.

LÆS OGSÅ: Sådan påvirker Stevia din krop og dit helbred 

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler