Glutenfri mysliboller - perfekt til morgenmaden eller som formiddagssnack.

Mysliboller med tørret frugt

Morgenmadsboller med nødder og tørret frugt helt uden gluten!

14. oktober 2016 af I FORM-redaktionen

Mysliboller med tørret frugt

9 stk

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 10 minutter

Tilberedningstid: 20 minutter

Tid i alt: 30 minutter

INGREDIENSER

½ pakke gær

3 dl lunkent vand

75 g hele hasselnødder

75 g hakkede pekannødder

50 g hakkede tørrede abrikoser

50 g hakkede tørrede dadler

1 dl frysetørrede blåbær

1 dl kokosmel

1 dl hørfrø

2 dl boghvedemel

1 tsk. kanel

¼ tsk. muskatnød

¼ tsk. vaniljepulver

En knivspids salt

Pynt

Frysetørrede rabarber eller friske bær

Sådan gør du

  • Rør gæren ud i vandet, og tilsæt nødder og den tørrede frugt.
  • Kom herefter de øvrige ingre­dienser i dejen, og rør rundt i et par minutter.
  • Fordel dejen i 9-12 muffinforme, alt efter størrelsen på disse, og bag dem ved 175 grader varmluft i 15-20 min.


næringsindhold pr. person

Energi: 256 kcal

Protein: 5,4 g

Fedt: 15,2 g

Kulhydrat: 26,5 g

Kostfibre: 4,4 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: