Mysliboller med tørret frugt

30 minutter
256 kcal

Morgenmadsboller med nødder og tørret frugt helt uden gluten!

Glutenfri mysliboller - perfekt til morgenmaden eller som formiddagssnack.

Mysliboller med tørret frugt

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk

  • ¼ pak. gær
  • ½ dl lunkent vand
  • 16 g hele hasselnødder
  • 16 g hakkede pekannødder
  • 11 g hakkede tørrede abrikoser
  • 11 g hakkede tørrede dadler
  • ¼ dl frysetørrede blåbær
  • ¼ dl kokosmel
  • ¼ dl hørfrø
  • ½ dl boghvedemel
  • ¼ tsk. kanel
  • ¼ tsk. muskatnød
  • ¼ tsk. vaniljepulver
  • En knivspids salt

Pynt

  • Frysetørrede rabarber eller friske bær

Sådan gør du

  • Rør gæren ud i vandet, og tilsæt nødder og den tørrede frugt.

  • Kom herefter de øvrige ingre­dienser i dejen, og rør rundt i et par minutter.

  • Fordel dejen i 9-12 muffinforme, alt efter størrelsen på disse, og bag dem ved 175 grader varmluft i 15-20 min.