Glutenfri mysliboller - perfekt til morgenmaden eller som formiddagssnack.

Mysliboller med tørret frugt

Morgenmadsboller med nødder og tørret frugt helt uden gluten!

14. oktober 2016 af I FORM-redaktionen

Mysliboller med tørret frugt

9 stk.

½ pakke gær
3 dl lunkent vand
75 g hele hasselnødder
75 g hakkede pekannødder
50 g hakkede tørrede abrikoser
50 g hakkede tørrede dadler
1 dl frysetørrede blåbær
1 dl kokosmel
1 dl hørfrø
2 dl boghvedemel
1 tsk. kanel
¼ tsk. muskatnød
¼ tsk. vaniljepulver
En knivspids salt
Pynt: Frysetørrede rabarber eller friske bær


Sådan gør du

  • Rør gæren ud i vandet, og tilsæt nødder og den tørrede frugt.
  • Kom herefter de øvrige ingre­dienser i dejen, og rør rundt i et par minutter.
  • Fordel dejen i 9-12 muffinforme, alt efter størrelsen på disse, og bag dem ved 175 grader varmluft i 15-20 min.


LÆS OGSÅ: Tørret frugt – er det sundt?

Er du vild med brød uden mel?


Så vil du også elske I FORMs lækre stenalderbrød, gulerodskiks, knækbrød og kerneboller. Find dem her

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilket sundt råd har du sværest ved at følge?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: