Mysliboller med tørret frugt

30 minutter
256 kcal

Morgenmadsboller med nødder og tørret frugt helt uden gluten!

Glutenfri mysliboller - perfekt til morgenmaden eller som formiddagssnack.

Mysliboller med tørret frugt

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk

  • ¼ pak. gær
  • ½ dl lunkent vand
  • 16 g hele hasselnødder
  • 16 g hakkede pekannødder
  • 11 g hakkede tørrede abrikoser
  • 11 g hakkede tørrede dadler
  • ¼ dl frysetørrede blåbær
  • ¼ dl kokosmel
  • ¼ dl hørfrø
  • ½ dl boghvedemel
  • ¼ tsk. kanel
  • ¼ tsk. muskatnød
  • ¼ tsk. vaniljepulver
  • En knivspids salt

Pynt

  • Frysetørrede rabarber eller friske bær

Sådan gør du

  • Rør gæren ud i vandet, og tilsæt nødder og den tørrede frugt.

  • Kom herefter de øvrige ingre­dienser i dejen, og rør rundt i et par minutter.

  • Fordel dejen i 9-12 muffinforme, alt efter størrelsen på disse, og bag dem ved 175 grader varmluft i 15-20 min.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background