Mysliboller med tørret frugt

30 minutter
256 kcal

Morgenmadsboller med nødder og tørret frugt helt uden gluten!

Glutenfri mysliboller - perfekt til morgenmaden eller som formiddagssnack.

Mysliboller med tørret frugt

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk

  • ¼ pak. gær
  • ⅔ dl lunkent vand
  • 16 g hele hasselnødder
  • 16 g hakkede pekannødder
  • 11 g hakkede tørrede abrikoser
  • 11 g hakkede tørrede dadler
  • ¼ dl frysetørrede blåbær
  • ¼ dl kokosmel
  • ¼ dl hørfrø
  • ½ dl boghvedemel
  • ¼ tsk. kanel
  • ¼ tsk. muskatnød
  • ¼ tsk. vaniljepulver
  • En knivspids salt

Pynt

  • Frysetørrede rabarber eller friske bær

Sådan gør du

  • Rør gæren ud i vandet, og tilsæt nødder og den tørrede frugt.

  • Kom herefter de øvrige ingre­dienser i dejen, og rør rundt i et par minutter.

  • Fordel dejen i 9-12 muffinforme, alt efter størrelsen på disse, og bag dem ved 175 grader varmluft i 15-20 min.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background