Sunde opskrifter Brød Myslibolle... Mysliboller med tørret frugt 30 minutter 256 kcal Morgenmadsboller med nødder og tørret frugt helt uden gluten! Af I FORM-redaktionen 13. oktober 2016 Glutenfri mysliboller - perfekt til morgenmaden eller som formiddagssnack. Mysliboller med tørret frugt Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 stk ¼ pak. gær ½ dl lunkent vand 16 g hele hasselnødder 16 g hakkede pekannødder 11 g hakkede tørrede abrikoser 11 g hakkede tørrede dadler ¼ dl frysetørrede blåbær ¼ dl kokosmel ¼ dl hørfrø ½ dl boghvedemel ¼ tsk. kanel ¼ tsk. muskatnød ¼ tsk. vaniljepulver En knivspids salt Pynt Frysetørrede rabarber eller friske bær Sådan gør du Rør gæren ud i vandet, og tilsæt nødder og den tørrede frugt. Kom herefter de øvrige ingredienser i dejen, og rør rundt i et par minutter. Fordel dejen i 9-12 muffinforme, alt efter størrelsen på disse, og bag dem ved 175 grader varmluft i 15-20 min. Glutenfri