Glutenfri græskarbrød

1,5 time
143 kcal

Glutenfri brød med græskarkerner, og kikærte- og quinoamel, egner sig perfekt som madbrød!

Græskarbrød med kikærte- og quinoamel.

Græskarbrød

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 brød / 18 skiver

  • 8 dl lunkent vand
  • 1 pak. gær
  • 4 æg
  • 2 spsk. koldpresset olivenolie
  • 4 tsk. agavesirup
  • 6 spsk. FiberFin (glutenfrit og fiberrigt majsbaseret mel)
  • 3 tsk. salt
  • 200 g græskarkerner
  • 2 tsk. stødt koriander
  • 240 g kikærtemel
  • 350 g fuldkornsrismel
  • 400 g quinoamel

Pynt

  • 2 æg til pensling
  • Græskarkerner

Sådan gør du

  • Bland vand, gær, æg, olie og agavesirup.

  • Tilsæt FiberFin, salt, græskarkerner og koriander, og rør rundt. Kom herefter de forskellige meltyper i lidt ad gangen.

  • Lad dejen hæve i minimum 45 min. Form dejen til et brød – fugt dine fingre med vand, så er det lettere at forme den lidt klistrede dej.

  • Pensl med æg, og drys med græskarkerner.

  • Bag brødet ved 175 grader varmluft i 20-30 min.

  • Lad det køle af, før du skærer det.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background