Glutenfri græskarbrød

1,5 time
143 kcal

Glutenfri brød med græskarkerner, og kikærte- og quinoamel, egner sig perfekt som madbrød!

Græskarbrød med kikærte- og quinoamel.

Græskarbrød

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 brød / 18 skiver

  • 8 dl lunkent vand
  • 1 pak. gær
  • 4 æg
  • 2 spsk. koldpresset olivenolie
  • 4 tsk. agavesirup
  • 6 spsk. FiberFin (glutenfrit og fiberrigt majsbaseret mel)
  • 3 tsk. salt
  • 200 g græskarkerner
  • 2 tsk. stødt koriander
  • 240 g kikærtemel
  • 350 g fuldkornsrismel
  • 400 g quinoamel

Pynt

  • 2 æg til pensling
  • Græskarkerner

Sådan gør du

  • Bland vand, gær, æg, olie og agavesirup.

  • Tilsæt FiberFin, salt, græskarkerner og koriander, og rør rundt. Kom herefter de forskellige meltyper i lidt ad gangen.

  • Lad dejen hæve i minimum 45 min. Form dejen til et brød – fugt dine fingre med vand, så er det lettere at forme den lidt klistrede dej.

  • Pensl med æg, og drys med græskarkerner.

  • Bag brødet ved 175 grader varmluft i 20-30 min.

  • Lad det køle af, før du skærer det.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background