Sunde opskrifter Brød Glutenfri ... Glutenfri græskarbrød 1,5 time 143 kcal Glutenfri brød med græskarkerner, og kikærte- og quinoamel, egner sig perfekt som madbrød! Af Michelle Kristensen 24. december 2014 Græskarbrød med kikærte- og quinoamel. Græskarbrød Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 brød / 18 skiver 8 dl lunkent vand 1 pak. gær 4 æg 2 spsk. koldpresset olivenolie 4 tsk. agavesirup 6 spsk. FiberFin (glutenfrit og fiberrigt majsbaseret mel) 3 tsk. salt 200 g græskarkerner 2 tsk. stødt koriander 240 g kikærtemel 350 g fuldkornsrismel 400 g quinoamel Pynt 2 æg til pensling Græskarkerner Sådan gør du Bland vand, gær, æg, olie og agavesirup. Tilsæt FiberFin, salt, græskarkerner og koriander, og rør rundt. Kom herefter de forskellige meltyper i lidt ad gangen. Lad dejen hæve i minimum 45 min. Form dejen til et brød – fugt dine fingre med vand, så er det lettere at forme den lidt klistrede dej. Pensl med æg, og drys med græskarkerner. Bag brødet ved 175 grader varmluft i 20-30 min. Lad det køle af, før du skærer det. Glutenfri