Grønne tofuruller med jordnøddedressing

30 minutter
432 kcal

Forårsruller kan ofte være en fed fornøjelse, med friske ruller med rispapir er et sundt og sprødt alternativ.

Grønne tofuruller med jordnøddedressing

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • ½ blok tofu (240 g)
  • 4 stk. rispapir
  • ½ gulerod
  • 1 håndfuld bull's blood eller anden salat
  • ¼ mango
  • ½ forårsløg
  • Frisk mynte

Spicy marinade

  • ½ tsk. stærk paprika
  • ¼ tsk. chilipulver
  • Saft fra ½ appelsin
  • ¼ tsk. havsalt
  • ½ spsk. jomfruolivenolie
  • ½ spsk. agavesirup

Jordnøddedressing

  • ½ dl peanutbutter uden sukker
  • ½ økoappelsin (saft og skal)
  • ½ spsk. soja
  • ¼ dl vand

Sådan gør du

  • Skær tofuen i ønskede stykker.

  • Bland alle ingredienserne til marinaden sammen, og dyp hvert tofustykke heri.

  • Bag det i ovnen ved 175 grader varmluft i 20-25 min.

  • Skær grønsagerne i strimler.

  • Dyp rispapiret ned i varmt vand i 30-60 sekunder, hvorefter du tager det op og lægger på et fugtigt viskestykke.

  • Placer tofu og grønt på rullen, og rul den stramt sammen.

  • Blend alle ingredienser til dressingen sammen.

  • Anret 4 tallerkener med 2 ruller og en lille skål dressing til hver, så man selv kan dyppe i dressingen.

Vil du spise mere vegetarisk til aftensmad? Find flere sunde vegetar opskrifter her