Grønne tofuruller med jordnøddedressing

Forårsruller kan ofte være en fed fornøjelse, med friske ruller med rispapir er et sundt og sprødt alternativ.

Grønne tofuruller med jordnøddedressing

4 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 5 minutter

Tilberedningstid: 25 minutter

Tid i alt: 30 minutter

INGREDIENSER

1 blok tofu (240 g)

8 stk. rispapir

1 gulerod

2 håndfuld bull's blood eller anden salat

½ mango

1 forårsløg

Frisk mynte

Spicy marinade

1 tsk. stærk paprika

½ tsk. chilipulver

Saft fra ½ appelsin

½ tsk. havsalt

1 spsk. jomfruolivenolie

1 spsk. agavesirup

Jordnøddedressing

1 dl peanutbutter uden sukker

1 økoappelsin (saft og skal)

1 spsk. soja

½ dl vand

Sådan gør du

  • Skær tofuen i ønskede stykker.
  • Bland alle ingredienserne til marinaden sammen, og dyp hvert tofustykke heri.
  • Bag det i ovnen ved 175 grader varmluft i 20-25 min.
  • Skær grønsagerne i strimler.
  • Dyp rispapiret ned i varmt vand i 30-60 sekunder, hvorefter du tager det op og lægger på et fugtigt viskestykke.
  • Placer tofu og grønt på rullen, og rul den stramt sammen.
  • Blend alle ingredienser til dressingen sammen.
  • Anret 4 tallerkener med 2 ruller og en lille skål dressing til hver, så man selv kan dyppe i dressingen.

Vil du spise mere vegetarisk til aftensmad? Find flere sunde vegetar opskrifter her

næringsindhold pr. person

Energi: 432 kcal

Protein: 18 g

Fedt: 24 g

Kulhydrat: 45,25 g

Kostfibre: 7 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad er din vigtigste grund til at træne?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: