Grønne tofuruller med jordnøddedressing

Forårsruller kan ofte være en fed fornøjelse, med friske ruller med rispapir er et sundt og sprødt alternativ. Drøm dig langt væk fra gråvejr, og nyd disse spicy tofuruller med god samvittighed!

24. september 2014 af I FORM

Rispapirsruller

4 personer

1 blok tofu (240 g)
8 stk. rispapir
1 gulerod
2 håndfulde bull's blood eller anden salat
½ mango
1 forårsløg
Frisk mynte

Spicy marinade

1 tsk. stærk paprika
½ tsk. chilipulver
Saft fra ½ appelsin
½ tsk. havsalt
1 spsk. jomfruolivenolie
1 spsk. agavesirup

Jordnøddedressing

1 dl peanutbutter uden sukker
1 økoappelsin (saft og skal)
1 spsk. soja
½ dl vand


Sådan gør du

  • Skær tofuen i ønskede stykker.
  • Bland alle ingredienserne til marinaden sammen, og dyp hvert tofustykke heri.
  • Bag det i ovnen ved 175 grader varmluft i 20-25 min.
  • Skær grønsagerne i strimler.
  • Dyp rispapiret ned i varmt vand i 30-60 sekunder, hvorefter du tager det op og lægger på et fugtigt viskestykke.
  • Placer tofu og grønt på rullen, og rul den stramt sammen.
  • Blend alle ingredienser til dressingen sammen.
  • Anret 4 tallerkener med 2 ruller og en lille skål dressing til hver, så man selv kan dyppe i dressingen.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler