Slank livret: Kotelet i fad

30 minutter

Lavt kalorieindhold og masser af mættende proteiner og kostfibre

Kotelet i fad

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 2 skinkeschnitzel (150 g)
  • 100 g speltbollekrumme (det indre af bollen)
  • 2 dl persille
  • 60 g rygeost (10+) eller mager gedeost
  • 2 courgette
  • 2 fed hvidløg
  • 70 g grønne linser
  • 6 tomater
  • 2 tsk. olivenolie
  • Salt og peber

Tilberedning

  • Blend brødkrummen med persille og ost. Skær courgetten i skiver, og pensl den med olivenolie, salt og peber. Bag courgetteskiverne i ovnen, så de bliver bløde. Kom hakket hvidløg over.
  • Kog linserne i 15 min., til de er møre.
  • Læg lag af courgette, tomat og linser i bunden af et lille ovnfast fad.
  • Brun kødet på en grillpande i 30 sek. på hver side.
  • Læg kødet over grøntblandingen, og smør persillecremen på toppen. Læg en skive tomat øverst, og stil i ovnen i 10 min. ved 225 grader.