Slank livret: Kotelet i fad

Lavt kalorieindhold og masser af mættende proteiner og kostfibre

1. januar 2010 af I FORM-redaktionen

Kotelet i fad

1 person

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 5 minutter

Tilberedningstid: 25 minutter

Tid i alt: 30 minutter

INGREDIENSER

1 skinkeschnitzel (150 g)

50 g speltbollekrumme (det indre af bollen)

1 dl persille

30 g rygeost (10+) eller mager gedeost

1 courgette

1 fed hvidløg

35 g grønne linser

3 tomater

1 tsk. olivenolie

Salt og peber

Tilberedning

  • Blend brødkrummen med persille og ost. Skær courgetten i skiver, og pensl den med olivenolie, salt og peber. Bag courgetteskiverne i ovnen, så de bliver bløde. Kom hakket hvidløg over. 
  • Kog linserne i 15 min., til de er møre. 
  • Læg lag af courgette, tomat og linser i bunden af et lille ovnfast fad. 
  • Brun kødet på en grillpande i 30 sek. på hver side. 
  • Læg kødet over grøntblandingen, og smør persillecremen på toppen. Læg en skive tomat øverst, og stil i ovnen i 10 min. ved 225 grader.

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: