Slank livret: Hotdog med chilisalsa

Du får masser af kostfibre, mættende proteiner og grønsagerne giver måltidet fylde og høj mæthedsværdi.

1. juli 2010 af I FORM-redaktionen

Hotdog med chilisalsa

1 person

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 15 minutter

Tilberedningstid: 10 minutter

Tid i alt: 25 minutter

INGREDIENSER

100 g grovflute

100 g krydret, mager pølse

1 dl blandet salat

1 dl små spinatblade

1 revet gulerod

Salsa

4 groft hakkede tomater

½ hakket rød chili uden kerner

½ fed hvidløg, hakket

½ tsk. sukker

1 tsk. olivenolie

1 spsk. vineddike

Salt og peber

Tilberedning

Bland alle ingredienserne til salsaen, og smag til. Grillsteg pølsen ca. 10 min., til den er gennemstegt, og fedtet er dryppet fra. Skyl salaten, og dup den tør. Læg salaten, spinaten og guleroden i en flækket grovflute, og læg pølsen i. Kom salsa over, og server.

Næringsindhold pr. portion

Energi: 580 kcal

Protein: 32 g

Fedt: 20 g

Kulhydrat: 61 g

Kostfibre: 12 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: