Slank livret: Bøf stroganoff

30 minutter
542 kcal

Her får du den russiske klassiker lavet med magert kød og minimale mængder olie.

Bøf stroganoff

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 300 g strimler af afpudset oksefilet
  • 2 stort løg
  • 300 g pastinak
  • 200 g persillerod
  • 200 g gulerod
  • Salt og peber
  • 2 tsk. olie
  • 2 dl suppebouillon
  • 2 tsk. majsstivelse
  • 1 dl Cultura/yoghurt
  • 2 tsk. stærk sennep
  • Hakket persille

Sådan gør du

  • Brun løg og kød i olien. Drys med salt og peber. Tag det op. Rens rødderne, og skær dem i skiver. Brun dem i det samme fedtstof som kødet. Tag dem op.

  • Rør suppebouillonen med majsstivelse og Cultura, og kom det i gryden sammen med kød og grønsager. Lad det småkoge i 10 minutter, og smag til med sennep og hakket persille.

  • Server med en rå rødbedesalat vendt i syrlig dressing og drysset med græskarkerner.