Slank livret: Bøf stroganoff

Her får du den russiske klassiker lavet med magert kød og minimale mængder olie.

4. oktober 2010 af I FORM

1 person

150 g strimler af afpudset
oksefilet
1 stort løg
150 g pastinak
100 g persillerod
100 g gulerod
Salt og peber
1 tsk. olie
1 dl suppebouillon
1 tsk. majsstivelse
½ dl Cultura
1-1½ tsk. stærk sennep
Hakket persille


Tilberedning:

Brun løg og kød i olien. Drys med salt og peber. Tag det op. Rens rødderne, og skær dem i skiver. Brun dem i det samme fedtstof som kødet. Tag dem op.

Rør suppebouillonen med majsstivelse og Cultura, og kom det i gryden sammen med kød og grønsager. Lad det koge i 1 minut, og smag til med sennep og hakket persille.

Server med en rå rødbedesalat vendt i syrlig dressing og drysset med græskarkerner.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler