Slank livret: Bøf stroganoff

Her får du den russiske klassiker lavet med magert kød og minimale mængder olie.

4. oktober 2010 af I FORM-redaktionen

Bøf stroganoff

1 person

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 15 minutter

Tilberedningstid: 15 minutter

Tid i alt: 30 minutter

INGREDIENSER

150 g strimler af afpudset oksefilet

1 stort løg

150 g pastinak

100 g persillerod

100 g gulerod

Salt og peber

1 tsk. olie

1 dl suppebouillon

1 tsk. majsstivelse

½ dl Cultura/yoghurt

1-1½ tsk. stærk sennep

Hakket persille

Sådan gør du

  • Brun løg og kød i olien. Drys med salt og peber. Tag det op. Rens rødderne, og skær dem i skiver. Brun dem i det samme fedtstof som kødet. Tag dem op.
  • Rør suppebouillonen med majsstivelse og Cultura, og kom det i gryden sammen med kød og grønsager. Lad det småkoge i 10 minutter, og smag til med sennep og hakket persille.
  • Server med en rå rødbedesalat vendt i syrlig dressing og drysset med græskarkerner.

næringsindhold pr. person

Energi: 542 kcal

Protein: 39,5 g

Fedt: 14,7 g

Kulhydrat: 72,2 g

Kostfibre: 18,5 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: