Lasagne med salat

Sådan laver du lasagne lidt lettere

Du kan roligt tillade dig en ekstra stor portion af denne lasagne, da vi har skruet op for grøntsagerne og ned for kalorierne. Få opskriften her.

1. januar 2010 af I FORM-redaktionen

Lasagne

1 person

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 15 minutter

Tilberedningstid: 45 minutter

Tid i alt: 1 time

INGREDIENSER

60 g fuldkornslasagneplader

60 g magert hakket oksekød

1 tsk. olivenolie

1 hvidløg

1/2 løg

75 g courgette

50 g gulerod

50 g aubergine

1 spsk. balsamico

150 gram hakkede flåede tomater

1/4 tsk. tørret knust chili

1 dl frisk basilikum

Sovs

2 tsk. majsstivelse

1,5 dl letmælk

10 g revet parmesanost

Revet muskatnød

Salt og peber

Tilbehør til lasagne

100 gram grøn salat

Sådan laver du lasagnen

  • Brun kødet i en stor gryde. Kom rensede hakkede grønsager i gryden, og tilsæt balsamico, tomater og krydderier. Lad det småsimre, evt. med lidt vand, mens du laver sovsen.
  • Pisk mælk og stivelse sammen i en gryde, og bring det i kog. Det skal koge 1 minut og smages til med krydderier. Osten blandes i.
  • Forkog lasagnepladerne, og læg dem i lag med kødsovs og hvid sovs. Sæt lasagnen i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter, til den er brun på overfladen.

næringsindhold pr. person

Energi: 562 kcal

Protein: 35 g

Fedt: 15 g

Kulhydrat: 78 g

Kostfibre: 12 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: