Sådan laver du lasagne lidt lettere

1 time
562 kcal

Du kan roligt tillade dig en ekstra stor portion af denne lasagne, da vi har skruet op for grøntsagerne og ned for kalorierne. Få opskriften her.

Lasagne med salat

Lasagne

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 120 g fuldkornslasagneplader
  • 120 g magert hakket oksekød
  • 2 tsk. olivenolie
  • 2 hvidløg
  • 1 løg
  • 150 g courgette
  • 100 g gulerod
  • 100 g aubergine
  • 2 spsk. balsamico
  • 300 gram hakkede flåede tomater
  • ½ tsk. tørret knust chili
  • 2 dl frisk basilikum

Sovs

  • 4 tsk. majsstivelse
  • 2 dl letmælk
  • 20 g revet parmesanost
  • Revet muskatnød
  • Salt og peber

Tilbehør til lasagne

  • 200 gram grøn salat

Sådan laver du lasagnen

  • Brun kødet i en stor gryde. Kom rensede hakkede grønsager i gryden, og tilsæt balsamico, tomater og krydderier. Lad det småsimre, evt. med lidt vand, mens du laver sovsen.

  • Pisk mælk og stivelse sammen i en gryde, og bring det i kog. Det skal koge 1 minut og smages til med krydderier. Osten blandes i.

  • Forkog lasagnepladerne, og læg dem i lag med kødsovs og hvid sovs. Sæt lasagnen i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter, til den er brun på overfladen.