Lasagne med salat

Sådan laver du lasagne lidt lettere

Du kan roligt tillade dig en ekstra stor portion af denne lasagne, da vi har skruet op for grøntsagerne og ned for kalorierne. Få opskriften her.

1. januar 2010 af I FORM

Lasagne til 1 person

60 g fuldkornslasagneplader
60 g magert hakket oksekød
1 tsk. olivenolie
1 hvidløg
1/2 løg
75 g courgette
50 g gulerod
50 g aubergine
1 spsk. balsamico
150 gram hakkede flåede tomater
1/4 tsk. tørret knust chili
1 dl frisk basilikum


Sovs

2 tsk. majsstivelse
1,5 dl letmælk
10 g revet parmesanost
Revet muskatnød
Salt og peber


Tilbehør til lasagne

100 gram grøn salat

Prøv også en variant med fisk>>


Sådan laver du lasagnen

Brun kødet i en stor gryde. Kom rensede hakkede grønsager i gryden, og tilsæt balsamico, tomater og krydderier. Lad det småsimre, evt. med lidt vand, mens du laver sovsen.

Pisk mælk og stivelse sammen i en gryde, og bring det i kog. Det skal koge 1 minut og smages til med krydderier. Osten blandes i.

Forkog lasagnepladerne, og læg dem i lag med kødsovs og hvid sovs. Sæt lasagnen i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter, til den er brun på overfladen.


Inspiration: Få et hav af slanke livretter

kalorieindhold i lasagne

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler