Ceviche med kammuslinger og lime

Det behøver ikke, at være en kedelig fornøjelse at overholde fastedage. Få opskriften på denne sydamerikanske fiskeret med hvid fisk, kammuslinger, rødløg, koriander og limesaft.

2. december 2015 af I FORM

Sydamerikansk ceviche

1 person

150 g hvid fisk
50 g kammuslinger

Dressing

1 rød chili
1 rødløg
1 fed hvidløg
Saft af 1 citron
Saft af 1 limefrugt

Topping

2 tomater
½ agurk
1 forårsløg
Havsalt og sort peber
1 bundt frisk koriander

 

Sådan laver du ceviche

  • Skær fisken i skiver på ca. 1 cm, og læg dem i et fad. Del kammuslingerne i to, og bland dem med fisken.
  • Snit chili, rødløg og hvidløg fint.
  • Rør det i citron- og limesaften. Hæld dressingen over fisken, og dæk den til.
  • Lad den marinere minimum to timer og helst natten over på køl.
  • Snit tomat, agurk og forårsløg fint, og tilsæt havsalt, peber samt grofthakkede koriander.
  • Fordel det over fisken, og server.

 

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: