Ceviche med kammuslinger og lime
Det behøver ikke, at være en kedelig fornøjelse at overholde fastedage. Få opskriften på denne sydamerikanske fiskeret med hvid fisk, kammuslinger, rødløg, koriander og limesaft.
Det behøver ikke, at være en kedelig fornøjelse at overholde fastedage. Få opskriften på denne sydamerikanske fiskeret med hvid fisk, kammuslinger, rødløg, koriander og limesaft.
Skær fisken i skiver på ca. 1 cm, og læg dem i et fad. Del kammuslingerne i to, og bland dem med fisken.
Snit chili, rødløg og hvidløg fint.
Rør det i citron- og limesaften. Hæld dressingen over fisken, og dæk den til.
Lad den marinere minimum to timer og helst natten over på køl.
Snit tomat, agurk og forårsløg fint, og tilsæt havsalt, peber samt grofthakkede koriander.
Fordel det over fisken, og server.
På vores site og app får du bl.a.: