Ceviche med kammuslinger og lime

2,5 timer
246 kcal

Det behøver ikke, at være en kedelig fornøjelse at overholde fastedage. Få opskriften på denne sydamerikanske fiskeret med hvid fisk, kammuslinger, rødløg, koriander og limesaft.

Sydamerikansk ceviche

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 300 g hvid fisk
  • 100 g kammuslinger

Dressing

  • 2 rød chili
  • 2 rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • Saft af 1 citron
  • Saft af 1 limefrugt

Topping

  • 4 tomater
  • 1 agurk
  • 2 forårsløg
  • Havsalt og sort peber
  • 2 bundt frisk koriander

Sådan laver du ceviche

  • Skær fisken i skiver på ca. 1 cm, og læg dem i et fad. Del kammuslingerne i to, og bland dem med fisken.

  • Snit chili, rødløg og hvidløg fint.

  • Rør det i citron- og limesaften. Hæld dressingen over fisken, og dæk den til.

  • Lad den marinere minimum to timer og helst natten over på køl.

  • Snit tomat, agurk og forårsløg fint, og tilsæt havsalt, peber samt grofthakkede koriander.

  • Fordel det over fisken, og server.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background