Sunde opskrifter Aftensmad Ceviche me... Ceviche med kammuslinger og lime 2,5 timer 246 kcal Det behøver ikke, at være en kedelig fornøjelse at spise kalorielet. Få opskriften på denne sydamerikanske fiskeret med hvid fisk, kammuslinger, rødløg, koriander og limesaft. Af I FORM-redaktionen 1. december 2015 Sydamerikansk ceviche Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 300 g hvid fisk 100 g kammuslinger Dressing 2 rød chili 2 rødløg 2 fed hvidløg Saft af 1 citron Saft af 1 limefrugt Topping 4 tomater 1 agurk 2 forårsløg Havsalt og sort peber 2 bundt frisk koriander Sådan laver du ceviche Skær fisken i skiver på ca. 1 cm, og læg dem i et fad. Del kammuslingerne i to, og bland dem med fisken. Snit chili, rødløg og hvidløg fint. Rør det i citron- og limesaften. Hæld dressingen over fisken, og dæk den til. Lad den marinere minimum to timer og helst natten over på køl. Snit tomat, agurk og forårsløg fint, og tilsæt havsalt, peber samt grofthakkede koriander. Fordel det over fisken, og server.