Ceviche med kammuslinger og lime

2,5 timer
246 kcal

Det behøver ikke, at være en kedelig fornøjelse at overholde fastedage. Få opskriften på denne sydamerikanske fiskeret med hvid fisk, kammuslinger, rødløg, koriander og limesaft.

Sydamerikansk ceviche

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 300 g hvid fisk
  • 100 g kammuslinger

Dressing

  • 2 rød chili
  • 2 rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • Saft af 1 citron
  • Saft af 1 limefrugt

Topping

  • 4 tomater
  • 1 agurk
  • 2 forårsløg
  • Havsalt og sort peber
  • 2 bundt frisk koriander

Sådan laver du ceviche

  • Skær fisken i skiver på ca. 1 cm, og læg dem i et fad. Del kammuslingerne i to, og bland dem med fisken.

  • Snit chili, rødløg og hvidløg fint.

  • Rør det i citron- og limesaften. Hæld dressingen over fisken, og dæk den til.

  • Lad den marinere minimum to timer og helst natten over på køl.

  • Snit tomat, agurk og forårsløg fint, og tilsæt havsalt, peber samt grofthakkede koriander.

  • Fordel det over fisken, og server.