Ceviche med kammuslinger og lime

2,5 timer
246 kcal

Det behøver ikke, at være en kedelig fornøjelse at overholde fastedage. Få opskriften på denne sydamerikanske fiskeret med hvid fisk, kammuslinger, rødløg, koriander og limesaft.

Sydamerikansk ceviche

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 300 g hvid fisk
  • 100 g kammuslinger

Dressing

  • 2 rød chili
  • 2 rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • Saft af 1 citron
  • Saft af 1 limefrugt

Topping

  • 4 tomater
  • 1 agurk
  • 2 forårsløg
  • Havsalt og sort peber
  • 2 bundt frisk koriander

Sådan laver du ceviche

  • Skær fisken i skiver på ca. 1 cm, og læg dem i et fad. Del kammuslingerne i to, og bland dem med fisken.

  • Snit chili, rødløg og hvidløg fint.

  • Rør det i citron- og limesaften. Hæld dressingen over fisken, og dæk den til.

  • Lad den marinere minimum to timer og helst natten over på køl.

  • Snit tomat, agurk og forårsløg fint, og tilsæt havsalt, peber samt grofthakkede koriander.

  • Fordel det over fisken, og server.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background