Bolsjebedesalat

25 minutter
403 kcal

Asiatisk inspireret vintersalat med oksemørbrad, bolsjebeder, grape og syltet ingefær.

Bolsjebedesalat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

Kød

  • 250 g oksemørbrad
  • 1 tsk. olivenolie til stegning
  • 2 knivspids chili
  • 1 fed hvidløg i skiver
  • Havsalt og friskkværnet peber

Salat

  • 2 bolsjebede
  • ½ rød peberfrugt
  • ½ grape
  • ½ lime
  • 30 g valnødder
  • 2 nip chili
  • 1 tsk. kokosolie til stegning
  • 2 håndfuld koriander

Dressing

  • 1 tsk. sojasauce
  • 2 spsk. fishsauce
  • 2 spsk. limejuice
  • 2 nip Stevia

Tilbehør

  • 30 g ingefær (gerne i lage dagen før)
  • 2 dl æblecider-eddike
  • 1 tsk. Stevia

Tilberedning

  • Varm olien op, og steg oksemørbraden med krydderierne på panden, indtil den er mør, i ca. 10 min. Lad oksemørbraden hvile i ca. 5 min., inden du skærer den ud i skiver.

  • Kør bolsjebeden på et mandolinjern, og skær de resterende grønsager og grape, som du vil.

  • Rist valnødderne på panden i kokosolie og chili.

  • Skær ingefæren meget tyndt på et mandolinjern. Ryst ingredienserne til dressing sammen, og læg ingefæren i æbleciderlagen (hvis du ikke gjorde det i går).

  • Anret salaten og dryp med lime.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background