Bolsjebedesalat

25 minutter
403 kcal

Asiatisk inspireret vintersalat med oksemørbrad, bolsjebeder, grape og syltet ingefær.

Bolsjebedesalat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

Kød

  • 250 g oksemørbrad
  • 1 tsk. olivenolie til stegning
  • 2 knivspids chili
  • 1 fed hvidløg i skiver
  • Havsalt og friskkværnet peber

Salat

  • 2 bolsjebede
  • ½ rød peberfrugt
  • ½ grape
  • ½ lime
  • 30 g valnødder
  • 2 nip chili
  • 1 tsk. kokosolie til stegning
  • 2 håndfuld koriander

Dressing

  • 1 tsk. sojasauce
  • 2 spsk. fishsauce
  • 2 spsk. limejuice
  • 2 nip Stevia

Tilbehør

  • 30 g ingefær (gerne i lage dagen før)
  • 2 dl æblecider-eddike
  • 1 tsk. Stevia

Tilberedning

  • Varm olien op, og steg oksemørbraden med krydderierne på panden, indtil den er mør, i ca. 10 min. Lad oksemørbraden hvile i ca. 5 min., inden du skærer den ud i skiver.

  • Kør bolsjebeden på et mandolinjern, og skær de resterende grønsager og grape, som du vil.

  • Rist valnødderne på panden i kokosolie og chili.

  • Skær ingefæren meget tyndt på et mandolinjern. Ryst ingredienserne til dressing sammen, og læg ingefæren i æbleciderlagen (hvis du ikke gjorde det i går).

  • Anret salaten og dryp med lime.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background