Nem karrysuppe med kylling og kokosmælk

40 minutter
413 kcal

Om en god halv times tid kan du servere denne skønne suppe med både hvidløg, ingefær, karry og chili. Vi lover dig, at du får varmen!

karrysuppe med kylling og kokosmælk

KARRYSUPPE MED KYLLING - Glem den blege suppe-steg-is-version med melede boller, og fyr op for farver og krydderier.

© wichmann+bendtsen

Nem karrysuppe med kylling og kokosmælk

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • ½ rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • ½ spsk. ingefær
  • ½ spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 1 gulerødder
  • ½ rød peberfrugt
  • 1½ spsk. gul karrypasta
  • ¼ tsk. gurkemeje
  • 200 g kyllingebrystfilet
  • ¾ liter hønsebouillon
  • 75 g fuldkornsnudler
  • ½ dl kokosmælk light
  • 62 g sukkerærter
  • ½ håndfuld frisk koriander
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • ¼ lime, saften

Servering:

  • 1 forårsløg
  • ¼ chili
  • Frisk koriander

Sådan gør du

  • Hak løg groft, og snit hvidløg og ingefær fint. Svits det hele i olie i en stor gryde et par min.
  • Tilsæt finthakket gulerod og peberfrugt. Svits et par min. mere.
  • Tilsæt karrypasta, gurkemeje, kylling og bouillon. Bring det i kog, og lad herefter simre under låg i 20 min.
  • Tag kyllingen op, og striml den med to gafler. Hæld tilbage i suppen sammen med kokosmælk, sukkerærter delt i halve, koriander og nudler. Lad suppen simre, til nudlerne er klar (se anvisning på emballagen).
  • Smag suppen til med salt, peber og limesaft, og servér med fintsnittet forårsløg, chili og koriander.

TIP: Du kan bruge en rest kogte gulerødder i suppen. Kylling kan erstattes af rejer, der blot vendes i til slut.