Marinerede og grillede kyllingespyd

25 minutter
163 kcal

Marinerede kyllingespyd er bare lækkert til tapasbordet, men de kan bestemt også bruges til en hovedret med en god sprød salat og evt. grillede majskolber til.

kyllinge-spyd

KYLLINGESPYD – opskriften du aldrig går galt i byen med.

© wichmann+bendtsen

Marinerede og grillede kyllingespyd

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 STYK

  • 200 g kyllingebrystfilet
  • ½ fed hvidløg
  • ½ spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • ⅓ spsk. citronsaft
  • ¼ tsk. stødt spidskommen
  • ½ tsk. sød paprika
  • ¼ tsk. stødt chili­pulver
  • ¼ tsk. oregano
  • ¼ tsk. peber
  • ¼ tsk. havsalt
  • 2 grillspyd

Sådan gør du

  • Skær kylling i tern.
  • Knus hvidløgsfeddene, og rør sammen med de øvrige ingredienser. Hæld marinaden over kyllingen. Lad marinere på køl i 1-2 timer.
  • Fordel kyllingetern på spyddene. Bruger du træspyd, så læg dem i blød i vand først, så de ikke brænder på grillen.
  • Steg på grillen eller en grillpande, til de er gyldne på alle sider, og kyllingen er gennemstegt.

TIP: Spyd er bare lækkert til tapasbordet, men de kan bestemt også bruges til en hovedret med en god, sprød salat og evt. grillede majskolber til.

I FORM nr. 12/2023