Sådan tilbereder du fisk en papilotte

Du kender ham fra morgentv, fra bøger, foredrag, aviser. Se, hvordan Christian Bitz tilbereder fisk en papilotte.

26. maj 2011 af I FORM-redaktionen

Fisk en Papilotte

4 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 15 minutter

Tilberedningstid: 15 minutter

Tid i alt: 30 minutter

INGREDIENSER

20 g blødt smør

1 usprøjtet citron

½ bundt frisk urter fx basilikum, dild eller purløg

1-3 typer af sæsonens grønsager hakket eller snittet fint

4 store stykker bagepapir a ca. 30 gange 30 cm

4 stykker fisk a ca. 100 g – alle slags dur

Groft salt og peber fra kværn

Sådan gør du

  • Kom det bløde smør ned i en skål sammen med hakkede krydderurter, og riv citronskallen over. Kom også lidt af saften fra citronen over, og rør det hele sammen.
  • Klargør grønsagerne, så de er skåret helt fint ud.
  • Læg de fire skiver bagepapir ud på køkkenbordet.
  • Fordel grønsagerne på midten af bagepapiret.
  • Læg et stykke fisk på og krydr med salt og peber.
  • Læg lidt kryddersmør oven og krydr med salt og peber.
  • Fold bagepapiret om ingredienserne, og luk kanterne tæt til, så saften bliver i pakken.
  • Stil pakkerne i en ovnen, og bag dem i ca. 15 minutter ved 180 grader.
  • Placer pakkerne på fire tallerkener, klip hul i toppen og server dem med det samme.

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: