Annonce Annonce for frugtkurven.dk

Sådan husker du at få dine 6 om dagen

Det styrker immunforsvaret, det er godt for hjernen og forebygger flere sygdomme. Alligevel får mange ikke det tilstrækkelige antal grøntsager og frugter, så her får du en hjælpende hånd til netop det.

frugt

DEPOSITPHOTOS_21600965_L1 depositphotos.com

© depositphotos.com

600 gram grøntsager og frugter. Så meget anbefaler de officielle kostråd, at vi indtager om dagen. Men i en travl hverdag, hvor takeaway og mikroovnsmåltider bliver en integreret del af kosten, kan det være svært at opretholde det. Men med alle sundhedsfordelene er der ingen grund til ikke at prioritere frugt og grøntsager i kosten.

Det går desværre den forkerte vej, når man eksempelvis ser på statistikker over folk, der får konstateret type 2-diabetes, så frugt og grøntsager kan være vejen til at forebygge den type diabetes. Hvis du gerne vil opretholde en sund kost, får du her tips til at huske dine 600 gram om dagen.

Få leveret frugt til døren

Der er ikke noget at sige til, at det kan være svært at prioritere en sund kost i dag. Børnene skal afleveres om morgenen, så udgør arbejde størstedelen af dagen, og når børnene skal hentes, er overskuddet lavt, og det bliver nemmere at smide en pizza i ovnen.

Men derfor kan det være en fordel at få frugt ind på arbejdspladsen i stedet. FirmaFrugt i FrugtKurve og frugtkasser giver jer mulighed for at sammensætte en frugtkasse bestående af, hvad end I ønsker, om det er bananer eller æbler, der er den foretrukne frugt på arbejdet. Kurvene kommer i forskellige størrelser, så de kan tilpasses antallet af medarbejdere. Så kan I både få jeres daglige frugtindtag og samtidig holde blodsukkeret ved lige igennem dagen.

Få ideer til nye opskrifter

Folk, der bliver vegetar eller veganer siger ofte, at de prøver mange flere opskrifter, efter de har skiftet kost. Og der er noget om sagen. For når du har et vist udgangspunkt at arbejde ud fra, kan det åbne op for, at du kommer til at tænke ud af boksen. Lyder det abstrakt? FrugtKasser og grøntkasser til private giver dig et udvalg af grøntsager fra den givne årstid, og derfor tvinger det dig til at tænke lidt kreativt og ud over dine vante opskrifter. Er du ikke helt klar til det, er der også mulighed for, at du kan blande din egen grøntsagskasse.

En god måde at tænke opskrifterpå kan nemlig være ved at se på årstiden. Er det efterår, kan man lave alverdens supper ud af kartofler, græskar og gulerødder. Om sommeren er det oplagt med lækre salater, hvor man kan hive grillen frem og lave alt fra asparges til auberginer.

    Newsletter background