Sådan skal du spise fire dage før et løb

Det er vigtigt at få tanket op proteinstoffet kasein, som findes i bl.a. skyr og hytteost inden sengetid, da det sætter gang i din restitution.

skål med yoghurt og bær, kasein.

Sådan skal du spise 4 dage før et løb

  • Morgenmad: 2 dl havregryn med mælk og en håndfuld mandler og rosiner hen over. Drik et krus te til.

  • Formiddag: Et hårdkogt æg + 2-3 gulerødder bringer dig fint igennem formiddagen. Drik 2 dl væske til.

  • Frokost: Gå efter fed fisk, fx marineret sild med løgringe på en tyk skive rugbrød. Suppler med råkost af blomkålsbuketter og peberfrugter. Drik et stort glas vand (min. 3 dl) til maden.

  • Eftermiddag: 1 dl græsk yoghurt, 10 %, med 50 gram bær og et dryp akaciehonning. Drik 2 dl væske til.

  • Aften: 300-400 gram ovnbagte rodfrugter, som i en frysepose er rystet med 1 spsk. rapsolie. Server et stykke godt oksekød til og en tomatsauce af flåede tomater, tomatpuré, løg og krydderier. Drik et stort glas vand (min. 3 dl) til maden.

  • Sen aften: En smoothie af 200 gram bær, 1,5-2 dl skyr, lidt æblemost og evt. vand.

I FORM klæder dig på til træning

Lige nu får du en superbehagelig og lækker, langærmet træningstrøje fra Craft sammen med I FORM. Komforten er i top med et lækkert og åndbart materiale, der kan holde på varmen samtidig med, at det lader huden ånde. Det betyder, at du kan bruge trøjen til stort set alt – lige fra en rask gå- eller cykeltur til styrketræning og yoga, eller selvfølgelig når du løber. Her er trøjen på de kolde dage suveræn som et ekstra lag under løbejakken, og når vejret tillader det, kan den bruges alene.

Få den lækre træningstrøje sammen med 4 numre af I FORM spækket med inspiration, tips og sunde opskrifter. Prisen er KUN 149 kr. + 49,50 i porto og eksp. (i alt 198,50 kr.). Du sparer over 500 kr!

>>Se det supergode tilbud lige her.