Annonce for highonlife.dk

Derfor skal din juice være slow

Vi har alle brug for frugt og grønt i rigelige mængder, og juice er én af de sjove og smagfulde måder, du kan gøre det på. Men hvordan skal din juice så presses? Der er mange fordele ved at være tålmodig og vælge en slow juicer.

SLOW JUICER

Friskpresset juice er en ren sundhedsbombe, og den kan fyldes med alverdens frugter, fine og grove grøntsager. Den eksploderer med vitaminer, mineraler og næringsstoffer - og selvfølgelig skøn smag. Yum! Det er helt klart én af de sjovere måder at holde kroppen i balance på.

Hvis du gerne vil have mest muligt ud af din juice, er en slow juicer en super investering. Ved at juice langsomt og nænsomt bevarer du nemlig så mange næringsstoffer og enzymer som muligt. Det er bare én af fordelene ved at gå langsomt frem med juicen.

Hvorfor skal jeg vælge en slow juicer?

Udover at du skal vente længere på din juice med en slow juicer, er der stort set kun fordele ved den langsomme fremgangsmåde. En slow juicer ilter juicen mindre end en almindelig model, hvorfor flere vitaminer og enzymer bevares. Samtidig får du flere fibre med i juicen.

Selvom sundhedseliksiren er et stykke tid undervejs, kan det være en effektiv løsning på sigt. Det er fordi, du kan opbevare din slow juice i køleskabet helt op til tre døgn. Det eneste du skal sørge for er, at juicen opbevares lys- og lufttæt. På den måde slipper du for, at juice ad flere omgange, og du sparer også tid på rengøringen.

Forskellen på en almindelig og en slow juicer

Der er stor forskel på, hvordan juicen bliver lavet i en almindelig og en slow maskine. En almindelig juicer er fremstillet med en centrifuge, som slynger frugt og grønt rundt ved en høj hastighed. Herimod kværner en slow juicer indholdet, langsomt og nænsomt.

Som navnet antyder, er juicen længere tid undervejs i en slow juicer. Desuden vil maskinen som regel være dyrere end en almindelig model. Til gengæld får du så en mere nærende juice, som kan holde sig længere, samt en maskine, der skal rengøres sjældnere.

Ikke desto mindre er det værd at overveje dine prioriteter, når du skal investere i en maskine. Tid og økonomi er de primære faktorer, du skal tage i betragtning, når du vælger mellem en almindelig og en slow juicer.

Friskpresset juice eller fyldig smoothie?

Hvis du er mere til en fyldig smoothie end en frisk juice, kan du overveje at investere i en kvalitetsblender. Blandt de anerkendte mærker finder du blender Vitamix, som har næsten 100 års ekspertise på området. Du finder blendere fra Vitamix såvel som lækre slow juicere hos High on Life, som også forsyner dig med tests og anmeldelser af maskinerne.

En håndfuld fordele ved den langsomme juice:

  • En slow juicer ilter juicen mindst muligt.
  • Vitaminer og enzymer forbliver intakte.
  • Din juice bliver rig på fibre.
  • Juicen kan holde i tre døgn i køleskabet.
  • Du kan juice mindre, og du sparer tid på rengøring.