Spiralizer, skræller og urtekniv
Spiralizer

Med en spiralizer kan du nemt trylle dine grøntsager om til sund pasta. 

Tab dig med en spiralizer

Det behøver ikke være svært eller uoverskueligt at smide et par kilo. Med en spiralizer taber du nemt op til 1 kg om måneden!

12. juni 2018 af Anne-Cathrine Stærke

Vil du gerne smide et par kilo? Det behøver slet ikke at være så svært! Start med at udskifte den almindelige pasta til aftensmaden med sund grøntsagspasta. På den måde kan du faktisk tabe  op til 1 kg om måneden. Alt du skal bruge er en spiralizer.


GODT TILBUD: Lige nu får du en spiralizer + 3 numre af I FORM for kun 99 kr. + 49,5 i porto (i alt 148,5 kr.)!


Med en spiralizer i hånden kan du trylle alverdens frugt og grøntsager om til flotte og sunde strimler. Prøv fx at udskifte den traditionelle pasta med squash- eller gulerodspasta. Så kan du fortsætte med at spise alle dine yndlingsretter med pasta og samtidig tabe dig. 

Se her, hvor meget squash-pasta du kan spise for det samme antal kalorier, som der er i en almindelig portion pasta. Vi kan godt afsløre, at det er virkelig meget!

Sundhedsgevinsterne står i kø

Hvis du skifter den traditionelle pasta ud med grøntsagspasta, taber du dig ikke bare. Du bliver også langt sundere, når du får en masse grøntsager indenbords. Sundhedsgevinsterne står faktisk i kø - glæd dig til at opnå:

 • Vægttab
 • Bedre fordøjelse
 • Stærkere immunforsvar
 • Mere energi
 • Mindre stress

Jeg vil gerne være sundere -  send mig straks en spiralizer!


Sådan bruger du spiralizeren

Herunder kan du se den smarte spiralizer i funktion. 

Så genial er en spiralizer

Din nye spiralizer har ikke bare ét, men hele fire forskellige, skarpe blade. Med dem ved hånden vælger du selv, hvor tykke dine grøntsagsstrimler skal være. Den ene dag kan du lave ultratynde strimler af gulerod til salaten og den næste brede squash-strimler til kødsovsen.

Til spiralizeren hører også et praktisk rundt håndtag med pigge, der hjælper dig med at udnytte hele grøntsagen, så du undgår madspild.

Der medfølger desuden en grøntsagsskræller og en praktisk lille kniv, så du er helt klædt på til at lave grøntsagspasta. Hele sættet er i et enkelt og stilrent design, som passer ind i ethvert køkken.

NU skal de kilo væk – vis mig endelig tilbuddet!

ALT dette får du

Vi er i sommerhumør, så vi smider en masse lækkert i pakken sammen med din spiralizer. Glæd dig til at få alt dette:

 • Stilren spiralizer Kickstart dit vægttab med masser af frugt og grønt.
 • Skræller og urtekniv Det perfekte makkerpar til din nye spiralizer.
 • 3 nr. af I FORM – Glæd dig til masser af opskrifter på sund og lækker mad, træningsøvelser, ekspertråd og inspiration til en sund og glad livsstil. De første 3 numre følger med - du kan herefter til enhver tid opsige dit abonnement.
 • Det digitale tillæg "Sund aftensmad på under 30 min." Propfyldt med sunde opskrifter, hvor du får brug for din nye spiralizer.
 • Ubegrænset digital adgang til I FORM via Wype-appen Så kan du også læse I FORM, når du er på farten.
 • Gode rabatter på træningstøj i fordelsklubben ”Moreshop"


Slå til nu og få pakken med spiralizeren for kun 99 kr. + 49,5 i porto (i alt 148,5 kr.). Du sparer hele 471 kr!

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler