Tab dig hurtigt – så holder du vægten

Hvad motiverer dig mest? Et stille og roligt vægttab, hvor du taber et par kilo om måneden? Eller en kickstart af et hurtigt vægttab, der allerede i løbet af den første uge får to kilo til at rasle af kroppen?

Et hurtigt vægttab

ET HURTIGT VÆGTTAB er vejen frem, hvis du skal tabe dig – og undgå at tage det hele på igen.

Et hurtigt vægttab er vejen frem

For enhver, der har været på kur, er svaret indlysende. Selvfølgelig er man interesseret i hurtige, synlige resultater, der motiverer en til fortsat at takke nej, når der (igen-igen) serveres fødselsdagskage på jobbet.

Den konklusion får nu også videnskabelig opbakning. Vigtigheden af et hurtigt vægttab er netop et af omdrejningspunkterne i VBK2. VBK står for “Verdens Bedste Kur”, titlen på bestsellerbogen med ernærings-eksperterne Christian Bitz og Arne Astrup som forfattere, og “VBK 2” bygger videre på dens principper.

Tab dig hurtigt - sådan!

På 4 uger kan du smide 8 kilo, hvis du følger kuren til punkt og prikke.

Du kan læse mere om Verdens bedste kur her og komme i gang med et hurtigt vægttab

De to “Verdens Bedste Kur”-bøger følger samme grundprincipper: Spis flere proteiner, spis færre kulhydrater, og vælg kulhydrater med lavt GI. Det er ifølge de to eksperter den sikre opskrift på både hurtige og holdbare resultater.

– Går man seriøst og hårdt til værks og følger kuren til punkt og prikke, kan man tabe 1-2 kilo om ugen, lover Christian Bitz.

Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background