Tab dig hurtigt – så holder du vægten

Hvad motiverer dig mest? Et stille og roligt vægttab, hvor du taber et par kilo om måneden? Eller en kickstart af et hurtigt vægttab, der allerede i løbet af den første uge får to kilo til at rasle af kroppen?

Et hurtigt vægttab

ET HURTIGT VÆGTTAB er vejen frem, hvis du skal tabe dig – og undgå at tage det hele på igen.

Et hurtigt vægttab er vejen frem

For enhver, der har været på kur, er svaret indlysende. Selvfølgelig er man interesseret i hurtige, synlige resultater, der motiverer en til fortsat at takke nej, når der (igen-igen) serveres fødselsdagskage på jobbet.

Den konklusion får nu også videnskabelig opbakning. Vigtigheden af et hurtigt vægttab er netop et af omdrejningspunkterne i VBK2. VBK står for “Verdens Bedste Kur”, titlen på bestsellerbogen med ernærings-eksperterne Christian Bitz og Arne Astrup som forfattere, og “VBK 2” bygger videre på dens principper.

Tab dig hurtigt - sådan!

På 4 uger kan du smide 8 kilo, hvis du følger kuren til punkt og prikke.

Du kan læse mere om Verdens bedste kur her og komme i gang med et hurtigt vægttab

De to “Verdens Bedste Kur”-bøger følger samme grundprincipper: Spis flere proteiner, spis færre kulhydrater, og vælg kulhydrater med lavt GI. Det er ifølge de to eksperter den sikre opskrift på både hurtige og holdbare resultater.

– Går man seriøst og hårdt til værks og følger kuren til punkt og prikke, kan man tabe 1-2 kilo om ugen, lover Christian Bitz.