TEST: Find din slankestrategi

Brug for at finde formen igen? Så tag vores test og se, hvilken slankekur der giver lige netop dig størst chance for succes.

Test dig selv

TEST DIG SELV ... Og find ud af, hvilken slankestrategi der passer til dig.

Hader du at tælle kalorier, men sætter du dig alligevel for at følge en kur, hvor du skal veje alt, hvad du putter i munden?

Så er det måske ikke så underligt, at du ender med at kaste skyr og selleri i ringen på halvvejen.

Venindernes imponerende vægttab bør med andre ord ikke være det eneste, du skeler til, når du skal finde en kur, du kan kaste dig over. Det er vigtigere at finde en strategi, der harmonerer med din hverdag, din motivation og dine ressourcer.

Tag vores test, og se hvilken kur, der passer helt perfekt til dig, og husk at uanset hvilken strategi du går i krig med, så vil det altid kræve, at du følger op med at ændre nogle af dine nuværende vaner permanent, hvis du ikke bare skal tage det hele på igen, når kuren er slut.

Uanset hvilken kur, du vælger-tips:

Uanset hvilken kur du er på, så er der større chance for succes, hvis du følger disse 4 helt simple råd.

1. Spis langsomt.

Læg bestikket fra dig mellem hver bid, og lad måltidet vare mindst 20 minutter.

2. Udhold sulten.

Træn din evne til ikke at reagere på hver eneste lille knurren fra maveregionen. Det er ikke farligt at være sulten, og følelsen bliver ikke værre og værre, indtil du spiser noget. Den kommer og går.

3. Få dig en buddy.

Alliér dig med en veninde, kollega eller din partner, så vedkommende kan hjælpe dig igennem fx ved at hoppe med vognen, give dig venlig konkurrence eller bare støtte dig og holde dig op på dit mål.

4. Ja, du falder i.

Det gør vi alle sammen. Det er ikke så vigtigt for, om du kommer i mål. Det, der er afgørende, er, at du tilgiver dig selv og hurtigt kommer op på hesten igen.