Kvinde står med vægt og målebånd
© Jakob Helbig

I FORMs FLEXI-kur

Nu kan du endelig smide de overflødige kilo helt uden besværlige opskrifter og kedelige træningsprogrammer. Her styrer du nemlig selv, hvordan du vil spise og træne, og så hjælper vi dig hele vejen, hvad enten du vil tabe 5, 10, 15 eller endnu flere kilo.

29. december 2016 af Martin Kreutzer, Klaus Nygaard og Tine Sandorf

Slankekuren efter DINE behov

Januar er fyldt med tvivlsomme slankeprojekter, der lover mageløse resultater, men i sidste ende efterlader dig træt, slukøret og med uforandret vægt. Derfor har vi her på I FORM udviklet den store FLEXI-kur, der på en simpel og effektiv måde hjælper dig i gang med vægttabet og sikrer, at du selv bestemmer, hvad du vil spise, og hvordan du vil træne. Vi har virkelig lagt os i selen for at skabe en kur, der både er såre simpel og yderst effektiv, så alle kan være med, og så kan du tilpasse kuren efter humør og temperament.

Vi vil hen over de næste numre af I FORM hjælpe og motivere dig til at få rørt dig lidt mere og hjælpe dig med at sammensætte en slankekost, der både mætter fremragende og sætter turbo på stofskiftet. Du vil samtidig få en masse råd og vejledning, som fremmer din forståelse for, hvordan du skruer på de rigtige knapper for at holde gejsten. Resultatet af at hoppe med på FLEXI-kuren er, at du taber op imod et kilo om ugen.


Vil du gerne prøve kræfter med en slankekur, der ikke kræver kalorietælling og restriktioner? Så tjek 8 timers kuren ud her

Få råd og vejledning i I FORMs magasiner

Alt hvad du behøver at vide for at opnå et effektivt vægttab, finder du i I FORMs magasiner. Kom i gang med FLEXI-kuren med magasin 2, som du lige nu kan finde i kioskerne.

Henter du stadig I FORM i kiosken? Så kan du få I FORMs magasiner tilsendt direkte til din dør. Lige nu kan du få 4 numre af I FORM + løbetights til kun 149 kr.

I magasinet finder du del 1 af FLEXI-kuren med blandt andet:

  • Et program til en træningsuge
  • Et skema over kalorier du ca. forbrænder, for hvert minut du bevæger dig
  • Tips til at holde styr på alle kalorierne, den mest effektive træning og den bedste slankekost.
  • En uges kostplan. Find flere kostplaner og sunde opskrifter her.

Få smag for FLEXI-kuren og sammensæt en kostplan efter DINE behov med hjælp fra disse lækre opskrifter.

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad er din vigtigste grund til at træne?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: