Spis dig slank

Klik download, og få portionsguiden til din DASH-diæt. I guiden kan du se, hvor meget du skal spise af hvilke type madvarer.

Derfor virker DASH-diæten

Du kan spise hurtig, lækker og enkel mad, tabe dig omkring et halvt kilo om ugen og samtidig booste din sundhed som aldrig før! Det lyder måske for godt til at være sandt, men DASH-diæten er faktisk noget ganske særligt. Den har været genstand for masser af valid forskning i de seneste år og har været kåret som tidens sundeste kostplan af eksperter fra U.S. News.

I modsætning til mange andre nyere kostplaner udelukker DASH-kosten fx hverken brød, pasta eller mejeriprodukter, men slår i stedet på, at vi skal spise sundt og balanceret – og uden for meget salt.

DASH får kiloene til at rasle af, samtidig med at kostplanen er enkel og dokumenteret sund. I FORMs ekspert Jerk W. Langer har eksklusivt for I FORM givet DASH et nordisk tvist, så du kan kaste dig over den nye succesplan med det samme.

LÆS OGSÅ: I FORMs Kostplan til vægttab

Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background