Spis dig slank

Klik download, og få portionsguiden til din DASH-diæt. I guiden kan du se, hvor meget du skal spise af hvilke type madvarer.

Derfor virker DASH-diæten

Du kan spise hurtig, lækker og enkel mad, tabe dig omkring et halvt kilo om ugen og samtidig booste din sundhed som aldrig før! Det lyder måske for godt til at være sandt, men DASH-diæten er faktisk noget ganske særligt. Den har været genstand for masser af valid forskning i de seneste år og har været kåret som tidens sundeste kostplan af eksperter fra U.S. News.

I modsætning til mange andre nyere kostplaner udelukker DASH-kosten fx hverken brød, pasta eller mejeriprodukter, men slår i stedet på, at vi skal spise sundt og balanceret – og uden for meget salt.

DASH får kiloene til at rasle af, samtidig med at kostplanen er enkel og dokumenteret sund. I FORMs ekspert Jerk W. Langer har eksklusivt for I FORM givet DASH et nordisk tvist, så du kan kaste dig over den nye succesplan med det samme.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background