Rugbrød og rosenkål er stadig et hit

Selv om du vil holde dig slank ved at lytte til din krop, skal du ikke give helt slip på fornuften. Hvis du har en krop, der skriger pizza fra morgen til aften som et forkælet barn, så virker de andre principper ikke. I videoen guider Marie Steenberger dig uden om de værste slankemyter.

13. januar 2016 af I FORM-redaktionen

Du skal have fornuften med i baghovedet, når du spiser intuitivt. Selv om det er helt i orden at spise is og kager, så skal det meste af din kost altså stadig følge de almindelige kostråd og være grov og grøn. Intuitiv spisning er ikke et frikort til at spise hvad som helst når som helst, for metoden ophæver ikke din krops almindelige behov for sund og god mad.

Sådan kan du øve dig

Vores naturlige forhold til mad kan nogle gange lide under, at vi tror på myter om kost, der ikke er helt gavnlige for os. Det kan fx være en overbevisning om, at alle kulhydrater feder, eller at juice er nødvendigt for at udrense kroppen. Det giver en skæv opfattelse af, hvad sund mad er. Se videoen, hvor Marie Steenberger punkterer tre slanke-myter, der stadig rumsterer hos rigtig mange af de kvinder, hun coacher til vægttab.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad hjælper dig til at slappe af i en travl hverdag?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: