Blond kvinde peget tommelfingeren opad
© iStock

Læsernes bedste slanketips

Vil du også gerne tabe dig? Se her, hvad andre læseres råd er, hvis du også gerne vil smide de overflødige kilo.

31. august 2017 af Anja Bruneskjold

Hvis du er én af dem, der gerne vil smide nogle af de overflødige kilo, så bør du måske læse med her. Vi har nemlig efterspurgt de bedste slanketips fra jer læsere. Og her kan du få lidt inspiration til, hvordan du kan tabe dig og måske lettere komme af med de overflødige kilo.

1. Bettina Ellegård Jensen: “Brug en madlog, hvor du kan holde lidt styr på dit kalorieindtag. Det handler kort og godt om at forbrænde mere, end du indtager. Jeg har rygrad som en regnorm, men dette hjælper mig."

2. Marleen Kraaij: “Spis med måde. Tag kun én gang, og sørg for, at det er noget, der mætter i lang tid. Sørg også for at handle lige efter du har spist. Så slipper du for en masse (usunde) impuls-indkøb, og du kommer rent faktisk kun hjem med det, du har planlagt.”

3. Marie Adolfsson: “Begynd med gåture - og tænk over din kost.”

4. Marianne Ramdal: “Spis sundt - små portioner seks gange om dagen. Og tillad lidt guf i weekenden.”

5. Sylvia Löfberg: “Husk hverdagsmotionen. Tag fx trapperne og undgå bussen. Det er ikke nok at nøjes med at gå i fitnesscenter.”

6. Susette Nielsen: “Sørg for at få din søvn, at grine, spise sundt, dyrke motion, bruge tid med vennerne og at være målrettet.”

7. Jeanette Karlsson: “Forbrænd flere kalorier end du indtager. Det er den eneste løsning.”

8. Donna Dyg: “Det bedste tip er nok, at du ikke skal gå i gang med projektet, før du kan gøre det helhjertet - og du altså har hjernen og hjertet er med.”

9. Marie Löfving Johansson: “Spis hver tredje time.”

Har du flere tips, du kan føje til listen?

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: