"Jeg har haft ret nemt ved at holde kuren. Det var godt med så mange opskrifter. For mig er det perfekt med 5 måltider om dagen, og min mave har nu vænnet sig til mindre portioner. "

I FORM-kuren: Maj-Britt

Læs hele interviewet med Maj-Britt, og hør om hendes forvandling hvor hun tabte 4 kilo på 6 uger.

9. december 2013 af I FORM-redaktionen

Vægttabets forløb:

  • 1. uge: 0,5 kg
  • 2. uge: 1 kg
  • 3. uge: 1 kg
  • 4. uge: 0,5 kg
  • 5. uge: 0,5 kg
  • 6. uge: 0,5 kg
  • Vægttab i alt: 4 kg


Skønt med 5 måltider om dagen


Hvordan har det generelt været at følge I FORM-kuren?

For mig har det egentlig ikke været svært. Det har været skønt, at jeg må spise fem måltider om dagen, og at mellemmåltiderne er så store, for det betyder, at jeg ikke har gået og småspist udenfor måltiderne.

Hvordan har dit vægttab fordelt sig?

Den første uge tabte jeg kun et halvt kilo, og det var jeg ret skuffet over. Men jeg blev ved, og ugen efter havde jeg så tabte et helt kilo. Mit vægttab er virkelig kommet i ryk, og vægten har flere gange stået stille, men jeg fortsætter!

Har du været sulten?

Min første krise fik jeg på 3. dagen, der følte jeg sult, men derefter synes jeg faktisk, at det har været ret nemt helt sikkert på grund af de fem måltider. Min mave har vænnet sig til at spise mindre portioner, og det er dejligt.

Om formiddagen kan jeg godt klare mig uden et måltid, så jeg har spist mine to mellemmåltider eftermiddag og sen aften, og det har været helt afgørende for mig. Jeg elsker min aftensnack, som jeg burger som en slags belønning og nyder i fulde drag.

Har du været påvirket på andre måder af at være på kur?

Det har været hårdt de dage, hvor jeg skulle træne. Der kunne jeg godt mærke, at jeg ikke havde samme energi.

Har du fulgt opskrifterne eller har du selv talt kalorier?

De to første uger holdt jeg mig kun til opskrifterne, men derefter blev jeg ret god til at vurdere, hvor meget 250 kcal er, fx hvis jeg er ude og spise.

Måltidstillægget er hele tiden med i min taske, for så er det nemt lige at tjekke, hvad jeg må få, eller hvad jeg skal købe ind til. Det har været godt, at der er så mange opskrifter at vælge imellem, og at de er så nemme.

Download hæftet med 100 opskrifter fra I FORM-kuren her


Har du benyttet dig af kurens 2 normale dage eller har du fulgt kuren alle 7 dage?

To uger har jeg haft 2 normale dage, og der synes jeg, at det var lidt svært at gå tilbage fra en normal dag til en kurdag. Ugerne med normale dage var også klart de uger, hvor jeg tabte mig mindst.

Hvad har været det sværeste ved I FORM-kuren?

Det har klart været, hvis vægten har stået stille, selv om jeg har overholdt kuren. Så kan det godt være lidt svært at finde gejsten til at fortsætte.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad hjælper dig til at slappe af i en travl hverdag?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: