Rødvins-hunger
Rødvins-hunger

Alkohol og slankekur er svært forenelige. Men det kan jo også være svært at undvære rødvinshyggen, og det er netop på grund af den, mange diæter ryger fløjten.

© Colourbox

Har du (også) droppet nytårsforsættet?

Klap dig selv på skulderen, hvis du stadig overholder dit nytårsforsæt. Det går nemlig kraftigt ned af bakke for rigtigt mange andre.

27. januar 2016

Januar lakker mod enden, og det samme gør de gode intentioner – især hvis de handler om at trimme skelettet. En britisk undersøgelse viser, at hvis du har haft som nytårsforsæt at gå på skrump, er der gode chancer for, at du allerede har droppet det. Her en månedstid efter årsskiftet, er det nemlig kun knap en fjerdedel, der stadig holder fast i deres nye diæt – og om en måned mere ser det endnu mere sølle ud.

Så længe varer vores diæter:

  • En måned: 24%
  • To måneder: 14%
  • Tre måneder: 8%
  • Mere end tre måneder: 7%

Det er det britiske slankefirma Forza Supplements, der har spurgt 1.000 briter på slankekur om, hvor længe deres diæt-forsæt holder.

Størstedelen svarer, at det er alkohol-fælden, de typisk ryger i.

 

....

Kom tilbage på rette spor med I FORM Kostdagbog

Vil du have overblik over hvor mange kalorier du indtager i løbet dagen? Hvad enten du ønsker at tabe dig eller holde vægten i balance, kan I FORM Kostdagbog bruges som redskab til at holde styr på din kost og dit kalorieindtag.

Prøv I FORM Kostdagbog 5 dage gratis - og få overblik over dit daglige kalorieindtag

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor gør du størst indsats for klimaet?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: