Navn:
Navn:Maila Brogaard, 63 år Vægt: 57,7 kg. Taljemål: 74,4 cm

Farvel til mavedellen: Maila

Følg Maila før, under og efter forløbet "Farvel mavedelle på 8 uger". Følg med her på siden.

15. marts 2012 af I FORM-redaktionen

Derfor er jeg med

Jeg vil gerne være med, for jeg har brug for inspiration og en ny træningsform. Jeg vil gerne reducere mit taljemål og komme i bedre form. Jeg har aldrig tidligere været på kur. Jeg glæder mig meget til at komme i gang, og det er dejligt at vi er flere om projektet, så vi kan støtte hinanden fx på facebook.

Mailas mave inden forløbetMen den vigtigste grund til at medvirke er, at jeg har brug for mere motivation til at lægge mit liv om, så der er mere fokus på mig, på positive ting og på ting, der giver mig energi og overskud. Jeg har haft megen alvorlig sygdom inde på livet og mistet flere nære familiemedlemmer, bl.a. har jeg været meget tæt på at miste min mand, så jeg ser frem til en periode med glæde, fysisk aktivitet og balance.

Status efter 4 uger

Jeg er gået to størrelser ned i tøj (fra str. 40 til str. 36).

Resultatet kom lidt bag på mig, det er gået meget hurtigt med at tabe mig. Livstilsændringen er kun positiv for mig. Jeg har fået mere energi og livssglæde.

I starten var det især hårdt at finde en god rytme mht. træningen, men nu går det godt med det. Det er dejligt at være kommet i bedre form, og flytte så mange grænser fysisk.

Farvel til den daglige liter mælk

Det sværeste har været at stå fast over for andre mht. min nye kost. De forstår ikke altid, hvorfor jeg spiser, som jeg gør og hvorfor jeg bliver nødt til at takke nej til visse madvarer.

Jeg er meget forundret over, at jeg ikke savner min daglige liter mælk eller chokolade i hverdagen. Jeg er heller ikke ked af at skulle undvære kager. Ja, faktisk savner jeg ikke noget af alt det, jeg forventede at savne.

Status efter otte uger

Vægttab: 5,5 kg efter otte uger!
Taljemål: 68 cm. Har tabt 6,4 cm i livet


Det er dejlig at opleve, at min krop kan holde til så meget fysisk. Det er godt for psyken, kan jeg mærke, de to ting hænger jo sammen.

Jeg vil fortsætte med min træning, men begynde at spise lidt mere, for jeg bliver slankere og slankere og det vil jeg ikke. Det klæder mig at være en størrelse 36 som jeg er nu.

Jeg har fået en løbeveninde, som jeg stadig løber med hver onsdag morgen, jeg svømmer med en anden veninde og laver vandgymnastik. Fredag ses jeg også med en træningsmakker i svømmehallen og det er super godt for mig.

Jeg har fundet et nyt sted at bo, hvor jeg ikke skal passe hus og have, og det giver mig en frihed, som jeg trives med. Så alt i alt har jeg fået det meget bedre og har fået en god energi.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad hjælper dig til at slappe af i en travl hverdag?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: