Blond kvinde med en kop kaffe
© iStock

Disse ting bør du virkelig tage til dig, hvis du vil tabe dig

Der skal faktisk ikke de store ændringer til, hvis du gerne vil smide de ekstra kilo.

17. august 2015 af Anja Bruneskjold

Du behøver ikke at omlægge din kost fuldstændig. Og du behøver heller ikke at bruge oceaner af tid i fitnesscentret, hvis du gerne vil tabe dig. For faktisk skal der kun ganske få justeringer til for at komme de ekstra kilo til livs.

1. Du undgår mellemmåltider

Du har med garanti lyst til en snack midt på eftermiddagen, hvor blodsukkeret daler. Sørg for at spise en lille smule - både så du får stillet sulten, men også så ikke du ødelægger dit stofskifte. Derudover risikerer du at overspise (og tage på!), når du så endelig når til aftensmaden.

2. Husk at motionere

Det er ingen hemmelighed, at motion er godt. Og hvis du i forvejen er typen, der fx løber en tur om morgenen, så nytter det ikke noget at sidde ned resten af dagen. Selvom du måske er én dem med kontorjob, så får du ikke noget ud af din træning, hvis du bliver siddende på din pind, fra du kommer, til du går.

3. Du undervurderer din tørst

Mange mennesker forveksler tørst med sult. Og det er uheldigt. For ofte handler det slet ikke om sult - det er blot kroppen, der skriger på væske.

Derudover vil du lettere kunne modstå usunde fristelser i løbet af dagen, hvis du sørger for hele tiden være hydreret.

4. Lav intervaltræning

Det er ikke fordi, du skal bruge mere tid på træning, end du i forvejen gør. Men ved at lave noget af din træning om til intervaltræning, vil du hurtigt få et langt større udbytte end hidtil. Du taber dig (også mens du ikke træner, fordi du efterforbrænder), og både styrke og kondition forbedres.

God træning!

I FORM anbefaler
Ønsker du et seriøst vægttab, så anbefaler vi dig at bruge I FORM Kostdagbog. Med afsæt i din kost og daglige kalorieindtag, guider vi dig sikkert mod dit ønskede vægttab, uden at du behøver at gå på kompromis med dine daglige rutiner. 

Prøv I FORM Kostdagbog gratis her

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler