Hænder med -æble og chokolade
© iStock

4 lette tricks, der kickstarter dit vægttab

Vi kan afsløre, at chokolade er en del af planen.

15. januar 2017 af Anna Sjøstrøm

Det er aldrig særlig let at smide de overskydende kilo. Det skyldes ofte, at man skal vænne sig selv til en masse nye ændringer i sit liv, der kun holder i en kort periode. Som med mange andre ting gælder det om at finde den gyldne mellemvej, som disse 4 tricks måske kan hjælpe dig med.

1. Spis grøntsager

Det kan være en virkelig god investering at fylde middagstallerkenen op med en masse grøntsager. Sørger du for at lade grøntsagerne have en primær plads i dine måltider, vil du nemlig spise færre kalorier og stadigvæk få næringsrig mad, der giver dig en god mæthedsfølelse.

2. Drik vand

Hvis du vil kickstarte dit vægttab, skal du huske at drikke nok væske, og her snakker vi 2 liter fordelt over hele dagen. Det er dog ikke juice, sodavand og alkoholiske drikke, men derimod kaffe, te og masser af vand. 

Dine tarme elsker grøntsager. Med en spiralizer er det nemt at få masser af grønt! Lige nu får du en spiralizer + 3 numre af I FORM for KUN 99 kr. + 49,50 i porto (i alt 148,50 kr.)!

3. Få styr på dine snacks

Der er virkelig kun to tidspunkter, hvor du burde snacke. Det ene tidspunkt er, når din krop hungrer efter mad, og det andet tidspunkt er, når du ved, at der går lang tid mellem dine hovedmåltider, så du skal holde blodsukkeret stabilt. Sørg for ikke at snacke udover disse scenarier, og husk på, at du ofte bare er tørstig eller rastløs, hvis du har lyst til en snack.

Find opskrifter på lækre, sunde snacks her.

4. Spis mørk chokolade hver dag

Endelig fik du en undskyldning for altid at have mørk chokolade i huset. Undersøgelser viser nemlig, at folk, der dagligt spiser et stykke mørk chokolade, spiser færre søde og salte sager resten af dagen.

I FORM anbefaler:

Tab 1 kg om måneden – her er dit bedste våben!

Vil du gerne smide et par kilo? Og samtidig få tarme i topform, et stærkere immunforsvar og mere energi? Så skal du have fingrene i en spiralizer!

For kun 99 kr. + 49,50 i porto (i alt 148,50 kr.) får du lige nu en spiralizer + 3 numre af I FORM!

Denne geniale spiralizer kan blive din genvej til en slankere og sundere livsstil! Lige nu får du den + en grøntsagsskræller, urtekniv og 3 numre af Danmarks bedste sundheds-magasin I FORM til rabat-pris. Tjek tilbuddet her >>

Spiralizeren er din bedste allierede på vejen til et vægttab og en sundere krop. Med en spiralizer kan du trylle alverdens frugt og grøntsager om til flotte og sunde strimler. Prøv fx at udskifte den traditionelle pasta med squash- eller gulerodspasta, der indeholder langt færre kalorier. Så kan du faktisk tabe op til 1 kg om måneden og samtidig fortsætte med at spise alle dine yndlingsretter med pasta.

Hvad kan spiralizeren?

Spiralizeren er et smart lille køkkenredskab, der hurtigt omdanner din frugt og grønt til lange strimler af sundhed. Spiralizeren har ikke bare ét, men hele fire forskellige, skarpe blade. Med dem ved hånden vælger du selv, hvor tykke dine grøntsagsstrimler skal være. 

Den ene dag kan du lave ultratynde strimler af gulerod til salaten og den næste brede squash-strimler til kødsovsen.


VIDEO: Sådan laver du flotte, sunde strimler af dine grøntsager!

Så sund bliver du

Du taber dig ikke bare, men bliver også langt sundere, når du får en masse grøntsager indenbords. Glæd dig til at opnå:

 • Vægttab
 • Bedre fordøjelse
 • Stærkere immunforsvar
 • Mere energi
 • Mindre stress


YES, jeg vil gerne være mere sund! 

Send mig en spiralizer + 3 numre af I FORM for KUN 99 kr. + 49,50 i porto (i alt 148,50 kr.)!


ALT dette får du

Slå til nu, så får du alt dette for KUN 99 kr. + 49,50 i porto (i alt 148,50 kr.):

 • Stilren spiralizer – Kickstart dit vægttab med masser af frugt og grønt.

 • Skræller og urtekniv – Det perfekte makkerpar til din nye spiralizer.

 • 3 nr. af I FORM – Glæd dig til masser af opskrifter på sund og lækker mad, træningsøvelser, ekspertråd og inspiration til en sund og glad livsstil. De første 3 numre følger med - du kan herefter til enhver tid opsige dit abonnement.

 • Det digitale tillæg "Sund aftensmad på under 30 min." – Propfyldt med sunde opskrifter, hvor du får brug for din nye spiralizer.

 • Ubegrænset digital adgang til I FORM via Wype-appen – Så kan du også læse I FORM, når du er på farten.

 • 3 ugers gratis adgang til Kostdagbogen

 • Gode rabatter på træningstøj i fordelsklubben Moreshop


Er du klar til et sundere liv?

Slå til og få pakken med spiralizeren for kun 99 kr. + 49,50 i porto (i alt 148,50 kr). Du sparer 471 kr! 

I FORM anbefaler
Ønsker du et seriøst vægttab, så anbefaler vi dig at bruge I FORM Kostdagbog. Med afsæt i din kost og daglige kalorieindtag, guider vi dig sikkert mod dit ønskede vægttab, uden at du behøver at gå på kompromis med dine daglige rutiner.
Prøv I FORM Kostdagbog gratis her

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler