Prøv en skræddersyet gratis diæt

Med Kostdagbogens kalorietæller kan du sammensætte og skræddersy din egen diæt med et bestemt kalorieindhold.

2. december 2014

Hvorfor kalorietæller?

Når du følger en kostplan med bestemt kalorieindhold for vægttab, er der typisk en række madvarer, du skal undgå. Kunne du tænke dig at at nyde den mad, du plejer at spise, og samtidig tabe dig?

Din egen diæt

Med Kostdagbogens kalorietæller kan du sammensætte og skræddersy din egen diæt med et bestemt kalorieindhold. Denne kalorieberegner for mad og træning udregner hvor mange kalorier, DU skal have om dagen, for at tabe dig det antal kilo, du ønsker – og nå dit vægttabsmål i løbet af en udvalgt periode.

Prøv kalorietæller GRATIS

Få oversigt over dine kalorier og TAB DIG:


Diæt med succesgaranti

Et holdbart og varigt vægttab

For at du skal kunne gennemføre et forsvarligt vægttab og opnå et varigt resultat, kan du tabe dig ½ kg om ugen med ved at bruge Kostdagbogens kalorietæller.

Kostdagbogen giver overblikket

Tænker du egentlig over, hvor mange kalorier der er i den mad, du spiser? Når du følger denne kalorietæller, bliver det meget tydeligt HVOR mange kalorier, der er i små ”uskyldige” snacks.

Kostdagbogen giver dog fuld oversigt over dine kalorier – og viser dig, hvordan du BÅDE kan nyde de små lækre sager (i begrænsende mængder) – og inspirerer også til sunde byttehandler, hvis du ønsker det. Du får også ..:

  • Hundredevis af opskrifter
  • Tips fra kosteksperter
  • Motivation til træning
  • Næringsindhold i flere tusind råvarer
  • Forum, hvor du kan motivere og blive motiveret af andre brugere
  • Inspiration til snacks 100 kalorier

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler