Mavecamp - del 6

Tillykke du er nu nået til sidste del af I FORMs mavecamp! Slut af med manér og giv den gas med de sidste eksplosive maveøvelser.

Træn med på video

En stærk mave er helt essentiel for at have en krop, der fungerer. Og det er heldigvis ikke kompliceret at træne den. Med I FORMs onlinetræning får du blandt andet træningsvideoer, der styrker maven. Du kan bruge videoerne derhjemme eller på farten.

GÅ TIL VIDEOEN

I FORMs mavecamp forløber over i alt seks dele. I hver del får du to øvelser, som styrker alle mavens muskler samt kernemuskulaturen. Øvelserne stiger i sværhedsgrad fra gang til gang, og hænger du i, kan du glæde dig til en stærkere mave, god holdning og bedre præstationer til træning.

1. SPIDERMAN-PLANKE

A Stå i plankeposition på strakte arme med hænderne lige under skuldrene.

B Træk venstre knæ op mod venstre albue og tilbage til startpositionen. Gentag så med højre knæ op mod højre albue. Sørg for at udføre bevægelserne langsomt og kontrolleret.

Spænd godt op i maven under hele øvelsen.

Kvinde laver maveøvelse
© Jakob Helbig

2. ATOMIC SIT-UPS

A Lig på ryggen med strakte ben og armene strakt op over hovedet.

B Løft overkroppen og benene eksplosivt opad, så knæene kommer op mod brystkassen, og du kun hviler på bagdelen. Sænk dig tilbage til startpositionen i et kontrolleret tempo. Hvis du har mod på det, så hold hele tiden ben og arme/skuldre en smule løftet fra gulvet – også når du ligger strakt.

Lad hænderne komme så langt ned mod anklerne som muligt.

Kvinde laver maveøvelse
© Jakob Helbig

Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background