Mavecamp - del 5

I næstsidste del af I FORMs mavebootcamp løfter vi niveauet en tak ekstra, så du kan mærke det i mavemusklerne.

Træn med på video

En stærk mave er helt essentiel for at have en krop, der fungerer. Og det er heldigvis ikke kompliceret at træne den. Med I FORMs onlinetræning får du blandt andet træningsvideoer, der styrker maven. Du kan bruge videoerne derhjemme eller på farten.

GÅ TIL VIDEOEN

I FORMs mavecamp forløber over i alt seks dele. I hver del får du to øvelser, som styrker alle mavens muskler samt kernemuskulaturen. Øvelserne stiger i sværhedsgrad fra gang til gang, og hænger du i, kan du glæde dig til en stærkere mave, god holdning og bedre præstationer til træning.

1. CRAB TOE TOUCH

A Sid ned med bøjede ben og fødderne tæt på bagdelen i hoftebreddes afstand. Lad armene hvile i gulvet bag ved dig i skulderbreddes afstand.

B Løft bagdelen op fra gulvet, så kroppen danner en lige linje fra bryst til knæ. Spænd godt op i ballerne.

C Lad så venstre hånd og højre fod mødes i luften, og sænk dem igen. Gentag med modsatte hånd og fod. Bagdelen skal hele tiden holdes løftet fra gulvet.

Udfør bevægelsen langsomt og kontrolleret.

Kvinde laver maveøvelse
© Jakob Helbig

2. ETBENS HOLLOW

A Lig på ryggen med benene løftet i 90-graders vinkel og armene op over hovedet. Løft overkroppen, så skulderbladene kommer fri af gulvet, og armene løftes skråt op i luften.

B Skift så mellem at strække højre ben og venstre ben fremad, mens du holder det andet i ro. Jo tættere benene kommer på gulvet, jo mere udfordrende bliver øvelsen.

Sørg for hele tiden at holde lænden i gulvet.

Kvinde laver maveøvelse
© Jakob Helbig
Mest læste lige nu

Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background