Mavecamp - del 2

Mestrer du allerede første del af I FORMs mavebootcamp, er det tid til at tage fat på anden del, hvor vi præsenterer to nye effektive maveøvelser.

Træn med på video

En stærk mave er helt essentiel for at have en krop, der fungerer. Og det er heldigvis ikke kompliceret at træne den. Med I FORMs onlinetræning får du blandt andet træningsvideoer, der styrker maven. Du kan bruge videoerne derhjemme eller på farten.

GÅ TIL VIDEOEN

I FORMs mavecamp forløber over i alt seks dele. I hver del får du to øvelser, som styrker alle mavens muskler samt kernemuskulaturen. Øvelserne stiger i sværhedsgrad fra gang til gang, og hænger du i, kan du glæde dig til en stærkere mave, god holdning og bedre præstationer til træning.

1. DYP MED TÅEN

A Lig på ryggen med knæ og hofter i 90-graders position og hænderne ned langs siden. Skub lænden en lille smule ned i gulvet, og hold den der under hele bevægelsen.

B Pust ud, og sænk så den ene fod ned mod gulvet i et roligt og kontrolleret tempo. Løft den op igen, og gentag med modsatte fod.

Forstil dig, at du laver en sidebøjning, mens du er midt i en mavebøjning.

Kvinde laver maveøvelse
© Jakob Helbig

2. SIDEBØJNING

A Lig på ryggen med bøjede ben, fødderne placeret i gulvet og armene ned langs siden.

B Løft overkroppen fri fra gulvet, og hold hagen ind til brystet, så du ikke trækker nakken op, men holder den i forlængelse af rygsøjlen. Hold denne position, og lad så den ene hånd søge så langt ned mod foden som muligt og tilbage igen. Gentag til modsatte side.

Kvinde laver maveøvelse
© Jakob Helbig