Mavefedt
Farvel mavefedt

Der kan være mange ting, der spiller ind, hvis du gerne vil opnå en slank talje.

Derfor kan du ikke slippe af med mavefedtet

Disse tre ting er faktisk de typiske årsager til, du har svært ved at slippe af med de overflødige kilo på maven.

26. august 2016 af Anja Bruneskjold

Du synes måske, du allerede gør alt, hvad du kan for at slippe af med de overflødige kilo på maven. Men måske er der noget, du slet ikke har tænkt på ...


Du har kun fokus på maven

Det kræver ikke tusindvis af maveøvelser for at slippe af med mavefedtet. Du vil opnå masser af styrke i dine mavemuskler, men det vil være gemt væk bag fedtet. Sørg for at træne hele kroppen og kombiner styrketræning med pulstræning. På den måde sætter du forbrændingen i vejret.

Du sover ikke nok

Hvis du gerne vil af med de overflødige kilo på maven, er det vigtigt, du får søvn nok. Manglende søvn øger nemlig din appetit. Og forskning viser desuden, at folk, der sover fem timer eller mindre i gennemsnit hver nat i løbet af en uge, vejer mere end de, der sover kun en time mere. Derudover er der en tendens til, at fedtet sætter sig i maveregionen.

Slip for søvnløsheden og sov godt hver nat


Du ved ikke, hvor meget du spiser

Du prøver måske at spise sundt. Men måske tænker du ikke over, hvor mange kalorier, der reelt er i den mad, du spiser. Prøv at skrive ned, hvad du indtager i løbet af en dag – og regn så kalorierne sammen. Du vil faktisk blive overrasket over, hvor meget du egentlig spiser.
Tjek hvor mange kalorier du  har brug for

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler