Dagsprogram – Ribbenssteg med rødkål

Sådan skruer du optimalt resten af dagen sammen, når du får ribbenssteg med rødkål til aftensmad.

3. december 2010 af I FORM

Morgenmad

50 gram grovvalsede havregryn med 2 dl minimælk og 15 gram rosiner.

Formiddag

10 mandler + et par gulerødder

Frokost

To halve skiver rugbrød med karrysild (40 gram) og et æg. Spis 150-200 gram blandet salat til.

Eftermiddag

125-150 gram frisk frugt + en skive groft knækbrød med 25 gram mager hytteost.

Aften

Ribbenssteg

Sen aften

150 gram småtskåret frugt med en halv deciliter Skyr/Fromage fraiche ovenpå. Rør lidt vanille i.

LÆS OGSÅ: 9 sunde og lækre rødkålssalater

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor vil du helst tilbringe sommerferien?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: