Dagsprogram – Panna cotta

Sådan skruer du optimalt resten af dagen sammen, når du får panna cotta til dessert.

30. august 2010 af I FORM

Morgenmad

To spejlæg på en skive ristet rugbrød og med en tomat og en halv peberfrugt til.

Formiddag

20 gram mandler og 150 gram gulerødder

Frokost

En skive rugbrød med en halv dåse makrel i tomat + 200 gram blandet salat til.

Eftermiddag

En skive groft knækbrød med 25 gram mager hytteost og en teske syltetøj ovenpå + en banan.

Aftensmad

125 gram stegt kalkunbryst med en salat af 200 gram grønsager, 30 gram perlebyg (rå vægt) og 10 gram pinjekerner.

Dessert

Panna Cotta

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: