Dagsprogram – Musaka

Sådan skruer du optimalt resten af dagen sammen, når du får musaka til aftensmad.

17. august 2010 af I FORM

Morgen

1 skive rugbrød med røræg af to æg og lidt mælk, nogle skiver tomat, og et stykke frisk frugt.

Formiddag

200 gram grønsager, fx gulerødder og sukkerærter

Frokost

En grovbolle (70 gram) med fyld af salatgrønsager, lidt sød sennep og 85 gram røget laks eller hellefisk.

Eftermiddag

En skive knækbrød med 30 gram magert kødpålæg eller fedtfattig hytteost + en banan.

Aftensmad

Musaka

Sen aften

Halvanden dl yoghurt med 20 gram grov müesli ovenpå.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: