Dagsprogram - madpandekager

Sådan skruer du optimalt resten af dagen sammen, når du får madpandekager med lækkert fyld til aftensmad.

25. oktober 2010 af I FORM

Morgen:

En skive rugbrød med spejlæg og 3-4 tomater. Suppler med 150 gram småtskåret frugt.

Formiddag:

En skive groft knækbrød (15 gram) med 25 gram mager hytteost.

Frokost:

200 gram blandet salat med fuldkornspasta (30 gram rå vægt) vendt med 1 spiseske pesto. Spis 100 gram magert kød eller rejer til.

Eftermiddag:

20 gram mandler + en banan

Aftensmad:

Madpandekager

Sen aften:

150 gram finskårne grønsager med dip af en halv deciliter fromage fraiche eller Skyr rørt ud i lidt vand.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor gør du størst indsats for klimaet?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: