Aprilsnar: Lad håret gro og tab dig

Vil du tabe dig uden at besøge fitnesscenteret eller følge strenge diæter? Drop frisøren i et år – så taber du dig helt automatisk.

1. april 2011

APRILSNAR


Præcis som dine tørre hårspidser suger næring fra dit øvrige hår, tager de også energi fra resten af kroppen for at forsøge at reparere sig selv.

- Kroppen er en fantastisk mekanisme på den måde, at den altid forsøger at kompensere og reparere sig selv, siger Arne Haarlose, professor i ernæring ved Klippans Universitet, KU.

Næringskompensation

Haarlose sammenligner kroppens forsøg med næringskompensation af de døde hårspidser, med de fantomsmerter som kan opstå i forbindelse med amputationer.

- Det er en lidt makaber sammenligning, men princippet er faktisk præcis det samme. Hårspidserne er døde, men hjernen opfatter det ikke sådan, men fortsætter med at sende signaler om at der behøves næring også i denne del af kroppen.

Kroppens energiforbrug er en konstant igangværende proces, og skelner ikke mellem hvilken type af aktivitet det handler om.

Studiet

Studiet blev gennemført på KU i foråret 2009. I alt deltog 4113 overvægtige kvinder, halvdelen af disse klippede hårspidserne hver sjette uge, mens den anden gruppe ikke klippede spidserne overhovedet.

Kvinderne som ikke besøgte frisøren gik i gennemsnit 2,7 kg mere ned i vægt, end kvinderne som klippede håret. Under studieperioden fulgte kvinderne præcis den samme diet og dyrkede lige meget motion. Den eneste forskel var behandlingen af håret.

- Det udelukker alle andre forklaringer på gruppens vægttab, siger Haarlose.

I FORM anbefaler:

Tab 1 kg om måneden – her er dit bedste våben!

Vil du gerne smide et par kilo? Og samtidig få tarme i topform, et stærkere immunforsvar og mere energi? Så skal du have fingrene i en spiralizer!

For kun 99 kr. + 49,50 i porto (i alt 148,50 kr.) får du lige nu en spiralizer + 3 numre af I FORM!

Denne geniale spiralizer kan blive din genvej til en slankere og sundere livsstil! Lige nu får du den + en grøntsagsskræller, urtekniv og 3 numre af Danmarks bedste sundheds-magasin I FORM til rabat-pris. Tjek tilbuddet her >>

Spiralizeren er din bedste allierede på vejen til et vægttab og en sundere krop. Med en spiralizer kan du trylle alverdens frugt og grøntsager om til flotte og sunde strimler. Prøv fx at udskifte den traditionelle pasta med squash- eller gulerodspasta, der indeholder langt færre kalorier. Så kan du faktisk tabe op til 1 kg om måneden og samtidig fortsætte med at spise alle dine yndlingsretter med pasta.

Hvad kan spiralizeren?

Spiralizeren er et smart lille køkkenredskab, der hurtigt omdanner din frugt og grønt til lange strimler af sundhed. Spiralizeren har ikke bare ét, men hele fire forskellige, skarpe blade. Med dem ved hånden vælger du selv, hvor tykke dine grøntsagsstrimler skal være. 

Den ene dag kan du lave ultratynde strimler af gulerod til salaten og den næste brede squash-strimler til kødsovsen.


VIDEO: Sådan laver du flotte, sunde strimler af dine grøntsager!

Så sund bliver du

Du taber dig ikke bare, men bliver også langt sundere, når du får en masse grøntsager indenbords. Glæd dig til at opnå:

 • Vægttab
 • Bedre fordøjelse
 • Stærkere immunforsvar
 • Mere energi
 • Mindre stress

YES, jeg vil gerne være mere sund! 

Send mig en spiralizer + 3 numre af I FORM for KUN 99 kr. + 49,50 i porto (i alt 148,50 kr.)!

ALT dette får du

Slå til nu, så får du alt dette for KUN 99 kr. + 49,50 i porto (i alt 148,50 kr.):

 • Stilren spiralizer – Kickstart dit vægttab med masser af frugt og grønt.
 • Skræller og urtekniv – Det perfekte makkerpar til din nye spiralizer.
 • 3 nr. af I FORM – Glæd dig til masser af opskrifter på sund og lækker mad, træningsøvelser, ekspertråd og inspiration til en sund og glad livsstil. De første 3 numre følger med - du kan herefter til enhver tid opsige dit abonnement.
 • Det digitale tillæg "Sund aftensmad på under 30 min." – Propfyldt med sunde opskrifter, hvor du får brug for din nye spiralizer.
 • Ubegrænset digital adgang til I FORM via Wype-appen – Så kan du også læse I FORM, når du er på farten.
 • 3 ugers gratis adgang til Kostdagbogen
 • Gode rabatter på træningstøj i fordelsklubben Moreshop

Er du klar til et sundere liv?

Slå til og få pakken med spiralizeren for kun 99 kr. + 49,50 i porto (i alt 148,50 kr). Du sparer 471 kr! 

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler