Her er en guide til, hvordan du bliver godt klædt på til løbeturen.

Stil krav til dit løbetøj

Med det rette løbetøj er der ingen undskyldning for at blive inden døre. Her er en guide til, hvordan du bliver godt klædt på til løbeturen.

Løbejakke

En vindtæt løbejakke er obligatorisk med mindre det er meget varmt, fordi løbejakken beskytter kroppen mod afkøling.

Mange løbejakker er både vindtætte og vandafvisende. Til gengæld er åndbarheden i top, så sveden næsten uhindret kan fordampe væk fra kroppen. Helt vandtætte modeller egner sig kun i begrænset omfang til sveddrivende løb, fordi vandtætheden, til trods for reklamernes påstande, går hånd i hånd med en begrænset åndbarhed.

Løbesko - vælg de rigtige for DIG

Aldrig har udvalget af gode løbesko været så stort, hvor de store mærker kontinuerligt forbedrer deres klassikere, mens minimalistsko til naturligt løb bliver stadig mere populære. Det er SKØNT at have meget at vælge imellem, men det kan også være noget af en opgave. Vi hjælper dig på vej med vores test af de 20 bedste løbsko. Vi hjælper dig også med at finde dit bedste match med en skoguide.

Sports-bh

Se vores nyeste test af sports-bh'er her.

Få hold på barmen, så den ikke hopper og danser under løbeturen, med sine brede stropper og smidige, men faste materialer. Den forebygger ømhed i barm, skuldre og nakke. Bh'en forhindrer desuden, at brystvorterne gnider mod løbeundertrøjen, hvilket ellers kan resultere i ømme og endda blødende brystvorter.
SÅ MEGET hopper dine bryster uden bh

Løbestrømper

De specielle løbestrømper irriterer ikke foden og transporterer sveden væk fra huden. Derved mindsker du risikoen for vabler og gnavsår, og foden holdes tør og varm.
Test af løbestrømper.

Sådan vælger du det rigtige par vinter-løbetights

Løbeur

Det kan være lidt af en jungle at skulle finde frem til det rigtige træningsur.
Hvilke funktioner dit ur skal have afhænger helt af, hvad du skal bruge uret til.
Bliv klogere på hvilke funktioner der findes, og hvad DU har brug for her.

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: