Kom i knaldgod forårsform med I FORM og Kari Traa

Giv formen et boost og vær superskarp, når sommersæsonen nærmer sig. Få et lækkert træningssæt som giver dig lyst til at sætte turbo på din træning

25. januar 2016 af Thomas Lykke Olesen

Få sættet til en meget nedsat pris her

Nogle dage er det bare lidt ekstra svært at finde motivationen til at tage ud at løbe en tur eller bevæge sig ned i fitnesscentret for at holde formen ved lige. Måske har du haft en hård dag på jobbet. Måske øsregner det. For at hjælpe lidt på motivationen, har du derfor lige nu mulighed for at få det nye bodywear fra Kari Traa sammen med I FORM.

Åndbarhed er alfa og omega under træning

Noget af det, man skal være opmærksom på med træningstøj, er hvor åndbart det er. Åndbarhed handler som navnet også antyder om, at kroppen skal kunne ”ånde”. Mere præcist betyder det, at tøjet skal være i stand til at udskille den varme som kroppen afgiver, via sved og damp, mens du træner. Det er nemlig nødvendigt, at de store mængder varmeenergi bliver ledt væk fra kroppen, så man ikke overopheder.

Hold styr på, hvor meget du bevæger dig i hverdagen, og hvor mange kalorier du forbrænder. Få et super tilbud på en Active Life Tracker her.

Intensitet gør en forskel

Der er naturligvis stor forskel på, hvor meget varme du afgiver, og hvor meget du sveder alt afhængig af, hvor hårdt og intensivt du træner. Højintensive træningsformer som HIT og crossfit får virkelig gang i energiforbruget og svedproduktionen. Det samme gør spinning, fordi du aktiverer de store benmuskler som producerer en masse varmeenergi. Det er blandt andet derfor, at mange - især mænd - sveder virkelig meget, når de giver den gas på spinningcyklen.

Skal passe til både det intensive og det rolige

Det er naturligvis ikke kun, når du dyrker hård og intensiv træning, at dit træningstøj skal være af en god kvalitet. Til mere rolige træningsformer som gang eller yoga er det også vigtigt, at du føler dig tilpas i det, du har på, så du kan koncentrere dig om din træning.

Det lækre bodywear fra Kari Traa er ideelt til både de hårde og de mere moderate træningspas. Sættet er syet i et materiale, som både er åndbart og hurtigtørrende, så det er perfekt, hvis man er vild med at få pulsen højt op. Det sidder tæt til kroppen og følger dine bevægelser, så uanset hvilken type træning du foretrækker, sikrer det dig optimal komfort.

Sættet har i sig selv en værdi af 599,00 kr., men du kan få det sammen med 3 numre af I FORM for kun 99,00 kr.

Klik her for at læse mere

Sættet fås i størrelserne XS/S, M, L/XL

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: